Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Geleneksel Türk köftesinin farklı sunumu 'Steak Köfte'

Müşterilerine yeni lezzetler sunabilmek için Ar-Ge çalışmalarına hız veren Filizler Köftecisi’nde yepyeni bir lezzet doğdu. Geleneksel Tür...

Müşterilerine yeni lezzetler sunabilmek için Ar-Ge çalışmalarına hız veren Filizler Köftecisi’nde yepyeni bir lezzet doğdu.

Geleneksel Türk köftesi, özel hazırlanan kıyma ve yoğurma yöntemi kullanılarak işlendi. Çağdaş steak sunumu ile birleştirildi ve adına ‘Steak Köfte’ denilen lezzet, beğenisine sunulan müşterilerden tam not aldı. Steak Köfte’yi denemek için sizi Kız Kulesi’nin tam karşısında yer alan Filizler Köftecisi’ne davet ediyoruz…

Türkiye’de bir ilk..!

Yemek konusunda araştırma ve geliştirme alanında yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyen Filizler Köftecisi yeni ürünü ile büyük beğeni topladı. Kısa süre içinde restoranın en beğenilen ürünleri arasında giren ‘Steak Köfte’ Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

200 gramlık dev lezzet

Yeni ‘Steak Köfte’ 200 gram ağırlığı ile tam anlamıyla doyurucu bir yemek olarak hazırlandı. Ahşap servis tabağı ile sunulan ‘Steak Köfte’nin yanında kızartılmış sebze, özel steak sosu, püre ve kızartılmış ekmek dilimleri yer alıyor. Lezzetli olduğu kadar uygun fiyatıyla da dikkat çeken Steak Köfte’yi 24 lira karşılığında Filizler Köftecisi’nde yiyebilmek mümkün.




Önizle

Hiç yorum yok