Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni dört kapılı buzdolabını Samsung sunuyor

Geniş kapasitesiyle kalabalık aileler için beklenen çözüm olacak Samsung Dört Kapılı Buzdolabı Eylül ayından itibaren Türkiye’de satışa sunu...

Geniş kapasitesiyle kalabalık aileler için beklenen çözüm olacak Samsung Dört Kapılı Buzdolabı Eylül ayından itibaren Türkiye’de satışa sunuluyor

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co., Ltd., yeni dört kapılı buzdolabını Eylül ayından itibaren Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. Samsung’un yeni buzdolabı, kullanıcılara konfor ve kullanışlılık konusunda kusursuz memnuniyet sunmak için tasarlandı. Sınıfındaki buzdolapları arasında en büyük kapasiteye ve üstün özelliklere sahip olan yeni buzdolapları ile kullanıcılar hem çok geniş bir saklama kapasitesinden yararlanabiliyor hem de tercihe göre ayarlanabilir saklama koşullarından faydalanarak müthiş tazeliğin keyfini çıkarabiliyor.

Samsung yeni dört kapılı buzdolabı, buzluktan yiyecek almak için eğilmek istemeyen, bölmelerin arka kısımlarında yiyecekleri aramakla uğraşmamak için yiyecekleri ön bölümlere yerleştirmek zorunda kalan ve yiyeceklerini daha kolay şekilde düzenlemek isteyen herkes için beklenen çözüm olacak.

Samsung’un yeni dört kapılı buzdolabı sahip olduğu modern çizgilerin yanısıra benzersiz, yeni ve yüksek teknolojisi ile tüketicilerin ilgisini çekecek.

Samsung Dört Kapılı Buzdolabı Kadınların Hayal Ettiği Bütün Özelliklere Sahip...
Samsung dört kapılı buzdolabında daha fazla saklama alanı esnekliği sunmak için bir adet soğutucu çekmece ve bir adet de değiştirilebilir çekmece bulunuyor. Buzdolabındaki bu iki çekmecenin yüksekliği standart yükseklikte olan mutfak tezgahıyla aynı. Bu da bir yandan mutfağın dekorasyonunu tamamlarken, aynı zamanda da kullanım kolaylığı sağlıyor.

Samsung dört kapılı buzdolabında bulunan orta çekmece modern mutfakların tarzını tamamlamak için tezgah yüksekliğinde tasarlandı. Ankastre görünümündeki bu çekmece, modern tasarımı ile keyifli bir kullanım olanağı sunuyor. Bağımsız orta çekmece ailenin her ferdi için saklama yeri sunuyor. Anneler büyük boy salata kaselerini saklarken; babalar dilerlerse buz gibi içeceklerini muhafaza edebiliyor; çocuklar da en sevdiği atıştırmalıklarını burada saklayıp, rahatlıkla kendileri çıkarabiliyor. Orta çekmece sayesinde, sık tüketilen yiyecekler istenen düzene göre saklanabilirken, aynı zamanda kolayca erişilebiliyor.

Orta çekmecenin soğukluk derecesi Flex Zone özelliği sayesinde buzdolabından ve buzluktan ayrı olarak ayarlanabiliyor. Samsung’un yeni buzdolabı, kapısını açmaya gerek kalmadan buzdolabına dışarıdan doğrudan erişim özelliği ile kullanıcılara maksimum kullanışlılık sunuyor.

Samsung’un dört kapılı buzdolabında aynı zamanda üç farklı (tavan, sağ ve sol cephe) yerde LED aydınlatma bulunuyor. Bu LED lambalar dev iç alanı daha parlak ve yumuşak bir şekilde aydınlatıyor.

Daha Fazla Saklama Kapasitesi...
Samsung’un yeni dört kapılı buzdolabında tüm meyve ve sebzeleri, içecekleri, dondurulmuş yiyecekleri saklamak için bolca yer var.

Modern tasarıma sahip Samsung yeni buzdolabında bulunan sol kapı cebinde ise sos ve su şişelerini saklamak için daha fazla alan sunuluyor. Samsung dört kapılı buzdolabının sol kapı cebi, buzdolabında yer sıkıntısı yaşayanlar için mükemmel bir çözüm oluyor.

Buzluk içindeki bu küçük cep küçük boy atıştırmalıklar için ideal. Çocukların kolayca erişemeyeceği bu cep, en ufak bir köşenin dahi yiyecek saklamak için kullanılabilmesini sağlıyor ve yerden tasarruf ettiriyor.

Samsung'un yeni su filtresi artık filtrenin buzdolabından çıkarmaya gerek kalmadan daha kolay ve rahat değiştirilebilmesi için sebzeliklerin arasında yer alıyor. Alışılagelmiş filtrelerden farklı olarak bu yeni su filtresi raflardan yer çalmıyor, böylece buzdolabınızda daha fazla yiyecek saklanabiliyor.

Samsung Dört Kapılı Buzdolaı Sunduğu Teknoloji ve Tasarımıyla Göz Kamaştırıyor...
Samsung dört kapılı buzdolabı LCD ekranı ve wireless bağlantı imkanı ile alanında ilklere imza atıyor. LCD ekran, sunduğu farklı uygulamalarıyla diğer ekranlara kıyasla daha ileri bir teknoloji sunuyor. LCD ekran bir yandan Memo uygulamasıyla mutfaktaki not defteriniz olurken, bir yandan da fotoğraflarınızı albümde saklamanıza hatta wireless bağlantı ile AllShare uygulamasına sahip cihazlarla fotoğraf paylaşmanıza imkan sunuyor. Samsung dört kapılı buzdolabı sahip olduğu teknoloji ile kadınların hayatlarını da kolaylaştırmaya devam ediyor. Grocery Manager uygulaması buzdolabınızda ne kadar boş yer kaldığını konusunda size yardımcı olmanın yanı sıra buzdolabının içerisindeki ürünlerin son kullanma tarihlerinin atlanmaması konusunda size yardımcı oluyor.

Samsung dört kapılı buzdolabında bulunan yeni kolay kapı kolu, çekmeceleri kolay ve pratik şekilde açabilmek için tasarlandı. Ayrıca yeni tasarım, ön cepheden görülebilen makas kutusunu da ortadan kaldırıyor. Bu şekilde tasarım çok daha modern bir görünüme sahip oluyor. Bu yeni kapı kolu ile hafifçe bir çekişle büyük çekmece kolayca açılabiliyor.

Kolay açılabilir iki çekmece sayesinde artık dondurucu soğukluktaki buzluğun içinde en alttaki yiyeceklerinizi almak için uğraşmanız gerekmeyecek. Üst çekmece tamamen açılabildiğinden, alt çekmece de tamamen açıkta kalabiliyor, bu sayede yiyecekler çok daha rahat bulunup, buzluktan çıkarılabiliyor. Üst çekmecedeki çıkarılabilir bölücü de yiyeceklerin yerlerini düzenlemenize yardımcı oluyor.

Samsung’un en gelişmiş Twin Cooling Plus®, teknolojisi soğutma derecesi kontrolünde yeni standartları belirliyor: buzdolabı ve buzluk bölümlerini ayrı ayrı soğutuyor. Bu sayede yiyecekler optimum düzeyde nemini koruyarak, taze kalıyor.

Önizle

1 yorum

  1. Çok yararlı bir yazı olmuş. Buzdolabı alırken mutlaka göz önünde bulunduracağım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil