Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Aşka lezzet katın

Siemens, 14 Şubat Sevgililer Günü için yemek yapmayı sanata dönüştüren FQ1 serisi küçük ev aletlerini, yaratıcı hediye seçenekleri olarak ...

Siemens, 14 Şubat Sevgililer Günü için yemek yapmayı sanata dönüştüren FQ1 serisi küçük ev aletlerini, yaratıcı hediye seçenekleri olarak sevgililere sunuyor.

MK860FQ1 kompakt mutfak robotunu, MR008B1FQ1 çok amaçlı doğrayıcıyı, MQ67170FQ1 el blender setini veya MQ96580FQ1 el mikserini ister evinize alarak sevgilinize mükemmel bir sevgililer günü yemeği hazırlayın ya da isterseniz bu zarif aletleri sevgilinize hediye ederek fark yaratın.

Mutfak sanatı konusunda bilgi ve beceriye sahip olma çabası, günümüzde modern yaşamın en önemli kişisel gelişim trendlerinden biri olarak dikkat çekiyor. “Gelecek Evinizde” yaklaşımıyla ileri teknoloji ürünleri evlerle buluşturan Siemens Ev Aletleri, yükselen bu trendi dikkate alarak 2015’in Sevgililer Günü hediyesi olarak, yemek yapmayı sanata dönüştüren FQ1 serisi küçük ev aletlerini öneriyor. Sevgililer Günü’nün anlamıyla uyumlu biçimde son derece zarif ve şık tasarımlı FQ1 serisi küçük ev aletleri, aşka farklı lezzetler katmak için sizleri bekliyor.

Serinin en büyük parçası olan MK860FQ1 kompakt mutfak robotu, göz kamaştıran 1250 Watt'lık ekstra gücüyle birinci sınıf bir mutfak robotu. Çırpma, kesme, karıştırma, doğrama, yoğurma, dilimleme, püre yapma dahil 45'ten fazla özelliği bulunan robot, özel üretim bıçağı sayesinde her seferinde kusursuz doğrama gerçekleştiriyor. Küçük miktarlarda baharat, et, peynir, sebze ve meyveler için ayrıca mini doğrayıcısı da bulunuyor.

Zarif bir doğrayıcı olan 400 watt’lık motoruyla MR008B1FQ1 ise çok amaçlı doğrayıcı olarak birçok işi kolayca yapmanızı sağlıyor. Kapağa basitçe bastırarak, soğan, yeşillik, peynir ve benzerlerini doğrayabilir veya lezzetli soslar oluşturabilirsiniz. Yumurta akını veya kremayı da çırpma diskini kullanarak anında çırpabilirsiniz.

El blender seti MQ67170FQ1 yenilikçi 4 kanatlı bıçak tasarımı ve 750 watt’lık gücüyle mükemmel sonuçlar veriyor. Mini bıçağı ile de taze baharatlar, fındık, fıstık, ceviz, soğan, et, peynir gibi yiyeceklerin kolay bir şekilde parçalanmasını sağlıyor. MQ96580FQ1 el mikseri ise 500 Watt’lık motoru ve 5 farklı hız seçeneğiyle mükemmel çırpma ve karıştırma sonuçları veriyor.

Önizle

Hiç yorum yok