Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Vivikea Mutfaklarınıza Kişilik Kazandırıyor!

Hediyeli alışveriş konseptiyle online alışverişe yeni bir soluk getiren Vivikea.com, evine düşkün her kadının ilk tercihleri arasında.  Mu...

Hediyeli alışveriş konseptiyle online alışverişe yeni bir soluk getiren Vivikea.com, evine düşkün her kadının ilk tercihleri arasında. 

Mutfağında zaman geçirmeyi sevenlere işlevsel, kaliteli ve şık ürünler sunan Vivikea.com, Rossell Hobbs ürünleriyle mutfaklara kişilik kazandırıyor.

Mutfaklarda moda yaratan küçük elektrikli ev aletleri markası Rossell Hobbs, 50 yılı aşkın süredir tüm dünya tüketicilerinin evlerine giriyor. Ekmek kızartma makinelerinden su ısıtıcılara, kahve makinelerinden pişirme, kızartma ve yemek hazırlama ürünlerine kadar tüketicilerin maksimum performans sağlamaları amacıyla tasarlanan Rossell Hobbs ürünleri, mutfakta hayatınızı kolaylaştıracak bir çok ürün sunuyor.

Mutfakların gizli kahramanları olarak tanımlayabileceğiniz bu ürünler, kolay kullanımlarının yanı sıra şık tasarımlarıyla da mutfaklarınıza stil kazandıracak. Farklı renk alternatifleri ve cazip fiyat seçenekleriyle her mutfakta bulunması gereken bu ürünler sadece bir tık uzağınızda sizleri bekliyor.

Evinize dair her kategoride ürün bulabileceğiniz Vivikea.com’da, dilediğiniz her saat alışveriş yapabilir, 150 TL üzeri alışverişlerde bedava kargo fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Önizle

Hiç yorum yok