Milli Eğitim Bakanlığı onayı ve City & Guilds akreditasyonu ile uluslararası profesyonel aşçılık diploması veren Türkiye’nin ilk ve tek ...
Mutfakta ustalaşma imkanı sağlayan “Mutfakta 8 Hafta” gibi kapsamlı eğitim programlarının yanı sıra, klasik haline gelen “Vazgeçemediklerimiz”, “Etler ve Pişirme Teknikleri”, “El Yapımı Makarnalar”, “İtalyan Mutfağı” workshopları ve 2013’e alışılmışın dışında şık ve lezzetli sofralar hazırlayarak girmek isteyenler için yılbaşına özel workshoplar Aralık ayında mutfak sanatlarına ilgi duyanlarla buluşuyor.
Türkiye'nin ilk ve tek özel profesyonel aşçılık okulu Mutfak Sanatları Akademisi, Aralık ayında da ilgi çekici workshop ve eğitim programları düzenlemeye devam ediyor. MSA; mutfakta profesyonelleşmek isteyenler için “Mutfakta 8 Hafta” progamı ile gerçek bir şef gibi ustalaşma imkânı sunurken, soğuk kış aylarında içleri ısıtan çikolataların eşsiz dünyasına keşfe çıkartan “Çikolata butiği” ve yılbaşının gelişini ışıltılı tatlarla karşılamak isteyenlere yardımcı olacak “Yeni Yıl Evi”, “Küçük Gurme-Yılbaşı”, “Yılbaşı Pastaları”, “Yılbaşı Tapas Partisi”, “Tatlı Yeni Yıl Hediyeleri”, “Kayra ile Yılbaşı Partisi” workshopları ile de yılbaşına özel fırsatlarla dolu bir ay sunuyor.
Yılbaşında misafirlerini evde özel bir menüyle ağırlamak isteyenler için Lezzet tasarımcısı Maksut Aşkar; özel hazırladığı yılbaşı ziyafet menüsü workshopu ile AralıK’ta MSA'ya konuk oluyor. Aşkar'ın; baharatları, aromaları ve renkleri harmanlayarak oluşurduğu lezzetler, klasik yılbaşı sofralarından sıkılanlara sıradışı bir yılbaşı ziyafeti hazırlama imkanı verecek.
Aralık ayında ayrıca MSA'nın İtalya'daki kardeş okulu ALMA'dan Eğitmen Şef Bruno Ruffini’nin klasik ve moderni harmanlayarak uyguladığı kendi menüsünü sunacağı “Mutfaktaki İtalyan: Bruno Raffini” de kaçırılmaması gereken workshop’lar arasında.
MSA’da Aralık ayında “Etler ve Pişirme Teknikleri”, “Vazgeçemediklerimiz”, “Sushi”, “İtalyan Mutfağı”, “El Yapımı Makarnalar” workshopları da meraklılarıyla buluşacak.
8 haftada lezzet uzmanı
04 Aralık – 29 Ocak tarihleri arasında her Salı günü 19:00–22:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan “Mutfakta 8 Hafta - Aşçılık” programında soslar, çorbalar, et çeşitleri ve pişirme teknikleri, tavuk pişirme yöntemleri, party foods, tapas çeşitleri, Uzak Doğu yemekleri, deniz ürünleri seçme, temizleme ve pişirme teknikleri, taze makarna hazırlama eğitimleri veriliyor. Programın ücreti 1650 TL.
“Mutfakta 8 Hafta-Pastacılık” programı ise 9 Aralık-27 Ocak tarihlerinde her Pazar günü 16:00-20:00 saatleri arasında yapılacak. Kurabiye, tart, kiş, pie, ekmek, kek, pasta, custard ve choux hamuru, çikolata gibi enfes lezzetlerin yer aldığı programın ücreti 1300 TL.
Hiç yorum yok