Dondurulmuş gıda uzmanı İglo, Tepsi Böreği, Susamlı Çıtır, Mini Rulo Peynirli ve Mini Rulo Ispanaklı- Peynirli’den oluşan 4 yeni böreği sofr...
Iglo’nun dondurulmuş gıda konusundaki 73 yıllık tecrübesi ve kalitesi bu defa hamur işleri kategorisine eklediği 4 yeni börek çeşidiyle tüketiciyle buluşuyor. Dondurulmuş gıda uzmanı İglo, Tepsi Böreği, Susamlı Çıtır, Mini Rulo Peynirli ve Mini Rulo Ispanaklı-Peynirli’den oluşan 4 çeşit yeni böreğiyle sofralarda yer alıyor. Genel hazırlama prensiplerinin aksine sadece zeytinyağı kullanılarak hazırlanan börekleri sofralara getiren İglo, tüketicilere sağlıklı, lezzetli ve hafif börekler pişirme imkanı sunuyor. Hiçbir katkı ve koruyucu madde kullanılmadan üretilen pratik ve lezzetli ev yapımı tadındaki İglo Börek çeşitleri kısa sürede pişerek tüketicilere zaman kazandırıyor.
İglo’dan 4 yeni börek çeşidi
Tepsi Böreği; Evde asla açılamayacak kadar ince yufkadan yapılmış ıspanaklı ve peynirli tepsi böreği, genel hazırlama prensiplerinin aksine sadece zeytinyağı kullanılarak hazırlanıyor. Pratik ve zahmetsiz hazırlanabilen tepsi böreği, önceden 180 derece ısıtılmış fırında kendi tepsisiyle 40 dakikada pişiyor.
Mini Rulo Peynirli ve Mini Rulo Ispanaklı-Peynirli: Saf zeytinyağı kullanılarak hazırlanan mini sarma börekler tüketicilere iç malzemesi bol, hafif ve çıtır çıtır bir börek keyfi sunuyor. 180 derece ısıtılmış fırında ve hafif yağlanmış tepsiye çözdürülmeden dizilen mini börekler 40 dakikada pişiyor.
Susamlı Çıtır; Gouda ve kaşar peynirlerinin birleşerek incecik açılmış hamurun içerisinde eşsiz bir tat oluşturduğu minik atıştırmalık börekler, 20 dakikada hazırlanabiliyor. Tüketicilere susamla zenginleştirilmiş çıtır çıtır bir lezzet sunan Susam Çıtır, 180 derece ısıtılmış fırında ve hafif yağlanmış tepside çözdürülmeden dizilerek 20 dakikada pişiyor.
Hiç yorum yok