Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çevre dostu tavalarla sağlıklı yemek pişirin

Seramik tava içinde pişirilen yemekler, mineralleri ve vitaminleri kaybetmediği için besinlerin kendi doğal aromasıyla daha lezzetli pişmele...

Seramik tava içinde pişirilen yemekler, mineralleri ve vitaminleri kaybetmediği için besinlerin kendi doğal aromasıyla daha lezzetli pişmelerinde büyük kolaylık sağlıyor.

Ev ve mutfak alışverişlerinin tek adresi Vivikea.com, uygun fiyat seçenekleri ve alışveriş sonrası hediyeleriyle, güvenli ve eğlenceli bir alışveriş fırsatı sunuyor. Aradığınız her ürünü kolaylıkla bulabileceğiniz sitede satışa sunulan doğa dostu seramik tencere ve tavalar sağlıklı yemekler pişirebilmeniz için sizleri bekliyor.

Seramik yüzey çok yüksek sıcaklıklara dayanacak özelliklere sahiptir ve çok az bir miktar yağ ile seramik tavada her çeşit eti yüzeye yapışmadan pişirmek mümkündür. Kalın ve indüksiyon ocaklara uygun özel tabana sahip olmaları yemeklerin daha çabuk pişmesini sağladığı gibi aynı zamanda enerji tasarrufu da yapmamızda yardımcı olur.

Online satış sitesi Vivikea’da satışa sunulan çevre dostu seramik tencere ve tavalar, besinlerin minarellerini ve vitaminlerini kaybetmeden pişmesini sağlıyor. Ayrıca iç yüzeyindeki özel seramik kaplaması, yemek yaparken kadınların sıklıkla karşılaştığı tencere ve tava çizilmelerine son verirken, çok yüksek sıcaklıklarda dahi yemek pişirilmesine yardımcı oluyor. Paslanmaz çelik gövde ve çelikle uyumlu pratik cam kapak ile uzun ömürlü kullanım imkanı sunan seramik tencere ve tavalar kadınların mutfaklardaki en büyük yardımcısı oluyor.

Falez, Emsan, Mehtap, Papilla, Vitaverde gibi sektörün lider markalarını bir tıkla kapınıza getiren Vivikea.com, uygun fiyat seçenekleriyle çevre dostu tencere ve tavaları beğeninize sunuyor.

Önizle

Hiç yorum yok