Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dünyanın en büyük ev tipi fırını

Gaggenau’nun iki adet 76 cm’lik fırını tek bir modülde dik olarak tasarladığı BX280 model fırını, ev tipi fırınlar arasında dünyanın en büyü...

Gaggenau’nun iki adet 76 cm’lik fırını tek bir modülde dik olarak tasarladığı BX280 model fırını, ev tipi fırınlar arasında dünyanın en büyüğü olarak öne çıkıyor.

17 çeşit ısıtma özelliğine sahip, 10 tepsi kapasiteli ve toplam 220 litre kullanılabilir iç hacimli Gaggenau BX280 fırın, neredeyse bir soğutucu kadar büyük.

Lüks mutfak aletleri sektörünün en önemli markası Gaggenau, BX280 model fırını ile ev tipi fırın kategorisinde büyüklük kavramını tamamen sahipleniyor. Gaggenau’nun iki adet 76 cm’lik fırını tek bir modülde dik olarak tasarladığı BX280, tamamen cam kapaklı paslanmaz çelik ya da alüminyum seçeneğiyle sunuluyor. Panoromik ön yüzeye sahip olan Gaggenau BX280, 17 çeşit ısıtma çeşidi ve her çeşit pişirme yöntemi için 103 litrelik kullanılabilir hacim özelliği, 10 tepsi kapasitesi ve toplam 220 litrelik iç hacmi ile farkını ortaya koyuyor. Ayrıca, et termometresi, pişirme şişi ve fırın taşı özellikleri ile de ayrıcalıklı olan Gaggenau BX280, pirolitik sistemi ile temizlikte büyük kolaylık ve konfor sunuyor.

DİGİTAL SAAT İLE LCD EKRAN AYRICALIĞINI YAŞAYIN

Gaggenau BX280 fırının kontrol düğmelerinin ana özellikleri her zaman LCD ekran üzerinde görülebiliyor. İhtiyaç olduğunda ek özellik olarak dokunmatik tuşlar görüntülü olarak kullanılabiliyor. Bu digital saat sistemi bağımsız olarak cihazın özelliklerini kurmak için de kullanılabiliyor. Dijital saat sistemi programın içerisinde uygun olarak kurulmuş zaman diliminde kedisini 24 saat içerisinde kendiliğinden kapatma özelliğine sahip.

GAGGENAU “CLEAN EMAYE” YÜZEYİ İLE TEMİZLİK ÇOK KOLAY

Gaggenau BX280 fırının mavi püskürtme yüzeyli özel emaye kaplamasına kolay kolay bir şey yapışmıyor. Fırını “normal”
kullanımından sonra temizlemek için üzerine biraz bulaşık deterjanı dökülmüş ıslak süngerle silmek yeterli olur. Fırının kendi ızgara ve fırın tepsileri de “Clean emaye” yüzeyleri sayesinde kolayca temizleniyor.

MUTFAĞINIZI EKMEK VE PİZZA FIRININA DÖNÜŞTÜREN EŞSİZ BİR ÖZELLİK: GAGGENAU FIRIN TAŞI

Bu pratik özel aksesuar sayesinde mutfağınız kısa sürede ekmek veya pizza fırınına dönüşebilir. Gaggenau Fırın Taşı, ayrı bir ısıtma elemanıyla ısıtılıyor. Ekmek veya pizza pişirmek için 300°C´ye kadar çıkan yüksek ısı kademeleri oldukça ideal. Çıtır ekmek, simit, lezzetli pide veya pizzaları, gerçek bir taşfırın kalitesinde hazırlamak için ısıtılmış fırın taşı benzersiz bir Gaggenau aksesuarı.

EVDE ÇEVİRME YAPMA KEYFİ

Gaggenau BX280 fırın sahip olduğu çevirme şişi ile çok özel ve Gaggenau için tipik bir detay olan ızgara keyfinin yeni bir boyutunu sunuyor. Fırının enine monte edilmiş olan sağlam döner çubuk, güçlü bir motor tarafından çevriliyor. Altına damlayan yağları toplamak için ızgara tabağı kullanılabiliyor ve tepsi ile birlikte hiç yağ damlatmadan masaya servis edilebiliyor.

Önizle

Hiç yorum yok