Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kullanımı en rahat küçük mutfak yardımcılarınız

El blenderi ve mikseri gibi küçük mutfak yardımcıları almaya giden herkesin hemen ilk hareketi onları eline alıp, şöyle bir elindeki duruşun...

El blenderi ve mikseri gibi küçük mutfak yardımcıları almaya giden herkesin hemen ilk hareketi onları eline alıp, şöyle bir elindeki duruşuna, tutuşuna ve rahat kavrayışına bakmak oluyor. Çünkü tüketiciler, bu ürünlerin en çok ergonomik oluşuna önem veriyor.

Bosch Ev Aletleri’nin ilk kez tüketici elektroniği ve beyaz eşya dünyasının Berlin’deki dev buluşması IFA 2012’de görücüye çıkardığı yeni MSM64110 ErgoMixx el blenderi ve MFQ36300 ErgoMixx mikseri, mutfakların en ergonomik ikilisi oluyor. Tutma yerleri oldukça ergonomik olarak tasarlandığından ele mükemmel oturuyor. Bu ergonomik ikili, soft-touch tutma yerlerinin kaymaz yapısı ile kavramayı kolaylaştırarak, mutfaktaki parçalama, çırpma ve karıştırma işlerinin üstesinden mükemmel bir performansla geliyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojilerin mimarı Bosch Ev Aletleri, ilk kez IFA Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı 2012’de görücüye çıkardığı ErgoMixx el blenderi ve mikserini tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Bosch’un mutfakta küçük dokunuşlar ile en iyi sonuçlar almak üzere tasarladığı MSM64110 ErgoMixx el blenderi ve MFQ36300 ErgoMixx mikseri, alışılmışın üstünde ergonomik oluşu ve kolay kullanım özellikleriyle beğeni topluyor.

Kullanımı en rahat küçük mutfak yardımcıları
El blenderi ve mikseri gibi küçük mutfak yardımcıları almaya giden herkesin hemen ilk hareketi onları eline alıp, şöyle bir elindeki duruşuna, tutuşuna ve rahat kavrayışına bakmak oluyor. Çünkü tüketiciler, bu ürünlerin en çok ergonomik oluşuna önem veriyor. El blenderi ve mikseri kullanırken ele rahatça oturması, tutma yerinin konforu, ayar düğmelerine kolayca erişilmesi gibi detaylar, mutfakta hız, pratiklik ve performans açısından büyük önem taşıyor. Bosch’un yenilikçi ErgoMixx serisinde yer alan MSM64110 el blenderi ve MFQ36300 mikseri, işte tam da tüketicilerin bu ihtiyaçlarına cevap vermek üzere geliştirildi.

Bosch ErgoMixx el blenderi ile kolayca çırp, karıştır, parçala
Bosch MSM64110 ErgoMixx el blenderi, yumuşak dokunuşlu soft-touch tutma yeri, kullanıcı dostu düğmeleri ve dengeli ağırlık merkezi ile mutfaktaki tüm işleri kolaylaştırıyor. Turbo ve normal hız ayarlama seçenekleri ile işleri istenilen hızda gerçekleştiriyor. En iyi performansı yakalamak için dizayn edilen özel dört kanatlı paslanmaz çelik bıçak tasarımı ile daha hızlı, daha özenli ve daha etkin parçalayarak mükemmel sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor. Alışılagelmiş blenderlerdeki iki kanat yerine dört kanatlı bıçağı sayesinde çorbalar, soslar ve püreler bir çırpıda hazırlanıyor; soğan, taze nane ve maydanoz gibi sebze ve otlar da çok daha hızlı kıyılabiliyor.

Sessiz ve güçlü Bosch ErgoMixx el mikseri herkesin kullanımına uygun
Bosch MFQ36300 ErgoMixx el mikserinin de tutma yeri son derece ergonomik olarak tasarlandığından, ele mükemmel bir şekilde oturuyor. Hem erkekler hem de kadınlar tarafından rahatça tutulabilip, kullanılabiliyor. Yumuşak dokunuşlu soft-touch tutma yeri özellikle kaymaz yapısı ile kavramayı kolaylaştırıyor. Ekstra geniş kontrol elemanları ve düğmeleri de Bosch ErgoMixx mikserin kullanımını çok daha kolay bir hale getiriyor. Hafif olması ve dengeli ağırlık merkezi ile MFQ 36300, daha uzun sürelerde karıştırma yaparken bile kol, omuz ve boyun kasları korunuyor. 400 Watt’lık son derece güçlü ve bir o kadar da sessiz ve sarsıntısız çalışan motoru, tüm malzemeleri sessizce ve minimum titreşim ile karıştırıyor. Bu özellik de, titreşimin elde ve kulakta yarattığı rahatsızlığın önüne geçilmesini sağlıyor.

Önizle

Hiç yorum yok