Yeni formülüyle doğanın mucizesi fındık ve ceviz yağlarını eşsiz bir bileşimle bir araya getiren Luna, “Luna ile Lezzet Mutfak Atölyesinde” ...
Luna ve Lezzet Dergisi işbirliği ile gerçekleşen ‘ Luna ile Lezzet Mutfak Atölyesinde’ 10 şanslı tüketici, İstanbul Shareton Maslak Otel’in Şefi Ömer Esen ile birlikte birbirinden lezzetli kurabiyeler yaptı.
Atölyeye Luna’nın twitter hesabı ve Lezzet Dergisi’nin web sitesi üzerinden başvuran tüketiciler, Luna ile leziz kurabiyeler hazırlarken aynı zamanda mutfaktaki püf noktaları da bizzat Şef Ömer Esen’den öğrenme fırsatı yakalayarak, keyifli bir gün geçirdi.
Luna ile Lezzet Mutfak Atölyesi’nde bir araya gelen tüketiciler, birbirinden farklı ve leziz kurabiye tarifleri hazırladı. Ardından hazırladıkları enfes kurabiyeleri Şef Ömer Esen’in eşliğinde sergileyerek, afiyetle tattılar.
Luna ile Lezzet Mutfak Atölyesi’ne katılan tüketiciler, hünerlerini sergiledikleri lezzet dolu günün sonunda sertifikalarını ve Luna hediye paketlerini Şef Ömer Esen ’in elinden aldı.
Doğanın Mucizesi Yeni Luna “Fındık ve Ceviz Yağı”
Buzdolabından çıktığında bile yumuşacık olan yeni Luna, doğanın mucizesi fındık ve ceviz yağlarının eşsiz bileşiminden hazırlandı. Yeni Luna yağ pazarına büyük bir yenilik getirerek tüketicilerine, vücudumuzun işleyişi için faydalı, doğanın hediyesi fındık ve ceviz yağlarının eşsiz bileşiminden oluşan yeni ürününü sundu.
Hem kahvaltı sofralarında hem de yemeklerde kullanmak için Türkiye’nin ilk oval kase formatında hazırlanan Luna, yenilenen içeriği ve modern ambalajıyla marketlerde yerini aldı.
Hiç yorum yok