Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ağzının tadını bilen sağlığına düşkünlere

Gaggenau buharlı pişirici, lezzetten ödün vermeden sağlıklı beslenmek isteyenler için en ideal pişirme yöntemi olan buharlı pişirmeyi evleri...

Gaggenau buharlı pişirici, lezzetten ödün vermeden sağlıklı beslenmek isteyenler için en ideal pişirme yöntemi olan buharlı pişirmeyi evlerin mutfağına getiriyor. 

Gaggenau VK 414’in çalışma sistemi, basınçlı buharla çalışma tekniğine dayanmadığından besinlere yumuşak bir şekilde nüfuz ediyor. Besinin vitamini, değeri ve aromasını koruyarak, en sağlıklı ve lezzetli pişirme yöntemini sunuyor.

Lüks mutfak aletleri sektörünün en önemli markası Gaggenau, VK 414 buharlı pişiricisini buharın sağladığı lezzetli ve sağlıklı pişirme biçimini tercih edenlere sunuyor. Gaggenau VK 414 buharlı pişirici, düdüklü tencerenin aksine basınçlı buharla çalışmadığından besinlere yumuşak bir şekilde nüfuz ediyor. Bu sayede yiyeceklerin besin değeri azalmadan, aroması bozulmadan ve vitaminleri korunarak pişiyor.

Gaggenau VK 414 buharlı pişirici, en sağlıklı ve lezzetli pişirme yöntemini, lezzetten ödün vermeden sağlıklı beslenmek ve sevdiklerine bu özel yiyecekleri sunmak isteyenlerin mutfağına getiriyor. Hassas sebzeler, mantı gibi hamurişleri ve diğer nazik yemekler Gaggenau VK 414 buharlı pişiricide biçim ve renklerini kaybetmeden hazırlanıyor.

Ağzının tadını bilenler buharlı pişirmeyi tercih ediyor
Buharlı pişirme yönteminde, nemli havanın sağladığı üstün ısı aktarımı sayesinde hassas sebzeler, patates, pirinç, balık, kabuklu deniz hayvanları ve etler olağanüstü yumuşak ve lezzetli pişiyor. Buharda pişirme veya buğulama, hangisi tercih edilirse edilsin, pişirilen besinin kendine özgü tadı, aroması, görüntüsü, biçimi ve rengi bozulmadan kalıyor. Basınçlı buharda pişirme yönteminin aksine basınç kullanmadan buharda pişirme, besinlerdeki vitaminleri öldürmediğinden en sağlıklı pişirme yöntemi olarak kabul görüyor.

Sağlıklı, tasarruflu, pratik
Gaggenau VK 414 buharlı pişiricinin sahip olduğu hassas olarak kontrol edilen sıcaklık yönetimi ile buğulama, sıcak tutma, buz çözme, yavaş ısıtma, kaynatma veya makarna yapılabiliyor. Elektronik buhar kontrolü sayesinde sadece gereken miktarda buhar üreterek zamandan ve enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. İki seviyeli pişirme gereci, aynı anda farklı yiyecekleri buğulamak için kullanabiliyor. Bununla birlikte yiyeceklerin tatlarının birbirine karışmasını önlüyor. Kullanıcı dostu cam kapağı, her işlemi sürekli gözlemleyebilmenizi sağlıyor. Makarna sepeti ve paslanmaz çelik kapağı özel aksesuar olarak sunuluyor.

Önizle

Hiç yorum yok