Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Annelerin Mutfaktaki Dostu

Annelerin Mutfaktaki Dostu  Annelerin Mutfaktaki Dostu Samsung Ankastre Fırın İle Pişirilen Lezzetli Börek ve Kurabiyeler Okul Dönüşü Ço...

Annelerin Mutfaktaki Dostu 
Annelerin Mutfaktaki Dostu Samsung Ankastre Fırın İle Pişirilen Lezzetli Börek ve Kurabiyeler Okul Dönüşü Çocuklara İkindi Ziyafeti Sunuyor

Okulların açılmasıyla hem öğrenciler hem de anneler için yepyeni bir maraton başladı. Öğrenciler yeni döneme alışmaya çalışırken, anneler çocuklarını bu alışma sürecinde lezzetli yemeklerle motive ediyor. Özellikle okul dönüşü için hazırlanan enfes kek ve kurabiyeler çocuklara yorgunluklarını unutturuyor.

En değerli varlıklarına lezzetli tadlar pişirmek isteyen annelerin imdadına da Samsung’un Twin Convection İkili Pişirme Sistemli Ankastre Fırınları yetişiyor.

Özellikle çalışan annelerin hayatına katmadeğer katan Samsung Twin Convection İkili Pişirme Sistemli Samsung Ankastre Fırın iki ayrı yemeğin aynı anda pişirilmesini sağlayarak annelere zaman kazandırıyor.

Annelerin mutfaktaki pratik yardımcısı Samsun Ankastre Fırın çift fanla sağlanan Airvection sistemi ile birbirinden farklı tadları aynı anda pişirirken yüzde 25’e varan enerji tasarrufu sağlıyor.

Katalitik temizle sistemleriyle eller hiç kirletilmeden hızlı ve kolay bir şekilde fırın temizlenirken, . 6 farklı otomatik pişirme modu, hızlı ön ısıtma özelliği, 65lt. geniş iç hacmi ve kullanışlı LED ekranı ile yemek pişirmeyi çok daha konforlu hale getiriyor.

Eylül ayında da devam eden Samsung Ankastre kampanyası kapsamında indirimli fiyatlarla sunulan Samsung Twin Convection İkili Pişirme Sistemli Ankastre Fırınlar Samsung yetkili satış noktalarında sizleri bekliyor.

Önizle

Hiç yorum yok