Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sevgililer Günü'ne özel birbirinden lezzetli kahveler

Her hafta değişen temalarıyla birbirinden farklı ürünleri müşterileriyle buluşturan Tchibo, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel, kapsüllü kahve...

Her hafta değişen temalarıyla birbirinden farklı ürünleri müşterileriyle buluşturan Tchibo, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel, kapsüllü kahve makinelerinde 6-19 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak 50 TL’ye varan indirimler yaptı. Ayrıca kampanya kapsamında, Cafissimo kahve makinelerinden alan herkese iki kutu Tchibo %100 Arabica kapsül kahve hediye ediliyor.

Tchibo, Sevgililer Günü’ne özel sunduğu avantajlarla birbirinden lezzetli kahvelerle sevgiyi sunma fırsatı sağlıyor.

Kahve severlere; filtre kahve, caffé crema, espresso, cappuccino ve latte macchiato gibi lezzetleri bir arada sunan Cafissimo CLASSIC kapsüllü kahve makinelerinde 249,95 TL’den 199,95 TL’ye düşen fiyatların yanı sıra; farklı renk seçenekleri ve modern tasarımıyla tek tuşla hazırlanabilen lezzetli kahvelerle ortama şıklık getiren DUO kapsüllü kahve makinelerinde kampanyaya özel satış fiyatı 30 TL indirimle 119,95 TL olarak belirlendi.

Tchibo kahvelerinde sevgi dolu yudumlar

Sevgilerini sıcacık Tchibo kahveleriyle sunmak isteyenlere özel kampanyada otomatik kapsül değiştirme pratikliği ve tüm lezzetleri tek tuşla verme özelliğiyle Cafissimo ailesinin yeni üyesi, Cafissimo COMPACT da 30 TL indirimle 169,95 TL’ye satışta olacak. Cafissimo makinelerinden herhangi birini alana Tchibo’dan iki kutu kapsül kahvenin hediye edileceği 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanya 6-19 Şubat tarihleri arasında tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 2 826 telefonla sipariş hattında geçerli olacak.

Önizle

Hiç yorum yok