28 yıldır kurumsal hazır yemek sektöründe hizmet veren Keyveni’nin kadın çalışanları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Keyveni’nin üret...
Adını; yüzlerce yıldır Anadolu'da ‘mutfağın sahibi, yemeğin ustası kadın’ anlamından alan Keyveni’nin kadın çalışanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kurumsal hazır yemek sektörünün önde gelen isimlerinden Keyveni’de çalışan kadınlar “Değeri olmaz hiçbir şeyin kadın eli değmeden” sloganıyla mutfağa girerek ürettikleri özel kurabiyelerle kadın emeğine dikkat çektiler…
Keyveni bugüne kadar çok sayıda sosyal sorumluluk projesini hayata geçirerek, her fırsatta çevreye, sanata, çalışanlara destek veriyor. Bu çalışmayla, kadının üretimdeki yerinin önemi ve değerine de vurgu yapmak isteyen Keyveni’de 8 Mart kurabiyelerini, üretimde ve yönetimdeki tüm kadınlar hep birlikte hazırladı.
Böyle anlamlı bir gün için üretimdeki ve yönetimdeki tüm kadınlar bir arada ve dayanışma içinde çalışarak, 8 Mart ruhunu yakaladılar.
Kaliteli, sağlıklı ve lezzetli yemek üretiminden taviz vermeyen Keyveni, kadın emeğinin ekonomiye kazandırılmasının önemli olduğu bilinciyle kadın çalışanlara öncelik veriyor. Bu öncelik nedeniyle Keyveni’nin çalışanlarının yüzde 60’ından fazlasını kadınlar oluşturuyor.
Keyveni Hakkında:
Mis - Keyveni Kurumsal Hazır Yemek, 1985 yılından beri ülkemizin önde gelen kurum, kuruluş ve işletmelerine lezzetli, dengeli ve sağlıklı ürünleriyle; hijyenik, kaliteli ve üstün servisiyle yemek hizmeti vermektedir. Türk mutfağının geleneksel ve özgün kültürünü yansıtan Keyveni, modern ve geleneksel yöntemlerle hazırlanan yemekleri butik bir lezzet anlayışıyla üretmekte ve sunmaktadır. Sağlıklı, doğal tencere ve fırın yemeklerinin yaşatılması, bu mirasın sürdürülmesi için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmektedir. Bu sorumluluğu taşırken gıda güvenliğinden ve de çevreye olan duyarlılığından asla taviz vermeyen Keyveni, TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerine sahiptir. Son yıllarda gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de sektör ve tüketiciler arasında bir lezzet köprüsü oluşturmaktadır.
AB Standartlarında 4000 m2’lik üretim tesisinde yüzlerce çalışanı ile tarladan çatala üretim ve sunumun her aşamasında takip ettiği kalite kontrol sürecini yüksek hijyen standartlarıyla tamamlayan Keyveni “önce sağlık” ilkesinde kamuoyu nun ve müşterilerinin ziyaretine sunduğu “24 saat açık kapı” projesi ile tüm yemek üreticilerine örnek olmayı sürdürmektedir.
Hiç yorum yok