Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Güveç Tadında Lezzetler İçin

Emsan mutfaklarınızda fark yaratmaya devam ediyor. Şık tasarımı ve canlı renkleriyle göz dolduran Emsan Duracast Seramik tencere seti; akı...

Emsan mutfaklarınızda fark yaratmaya devam ediyor. Şık tasarımı ve canlı renkleriyle göz dolduran Emsan Duracast Seramik tencere seti; akıllı kapak teknolojisi ile yemeklerinize güveç lezzeti katıyor.

Emsan Duracast tencere seti canlı renklerin enerjisini mutfaklarınıza yansıtırken, pişirme fonksiyonları ile kadınların mutfaklarında vazgeçemeyeceği bir ürün oluyor. Alüminyum döküm gövde ve emaye dış kaplaması ile sağlamlığı tescillenen Emsan Duracast, aynı zamanda çok özel seramik iç kaplamasıyla uzun süre rahatlıkla kullanılabiliyor.

Akıllı Kapak Teknolojiyle Kısa Sürede Lezzetli Yemekler

Eşsiz güveç lezzetini elde edebilmeniz için özel olarak üretilen “akıllı kapak teknolojisi” yemek buharının kapak kanallarından geçerek tekrar tencerenin içine dönmesini sağlıyor. Buharı tencere içinde saklı tutan ve devir daimini sağlayan özel kapak tasarımı yemekleriniz kısa sürede daha lezzetli pişmesini sağlıyor. 9 parçadan oluşan Duracast tencere seti ocak ve fırında rahatlıkla kullanabiliyor.

Emsan Duracast seramik tencerenin kırmızı, mor, turuncu renk alternatifleri bulunuyor.

Önizle

Hiç yorum yok