Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bu Sarışın Çok Tatlı

Altın Rengi, Yoğun Bisküvi Aroması Ve Çok Şekerli Olmayan Lezzetiyle Dulcey Diğer Sarışınlardan Çok Farklı… Türkiye’in İlk Sarışın Çikolat...

Altın Rengi, Yoğun Bisküvi Aroması Ve Çok Şekerli Olmayan Lezzetiyle Dulcey Diğer Sarışınlardan Çok Farklı…

Türkiye’in İlk Sarışın Çikolatası “Dulcey” Evvie Chocolate İle Lezzet Tutkunlarının Beğenisine Sunuluyor
Kakaosunun yetiştirildiği topraklarda bulunan tuz bileşenlerini de bünyesinde barındıran Fransız Valrhona’nin ürettiği orijin bir çikolata olan Dulcey, sarışın rengi kadar lezzetiyle de fark yaratıyor.

Dünyanın en seçkin kakao üreticisi Fransız Valrhona’nın Türkiye temsilcisi olan Evvie Chocolate, sarışın çikolata olarak adlandırılan Dulcey çikolata ile fark yaratmayı sürdürüyor. Renginin sarışın olmasından dolayı Blond çikolata olarak da bilinen Dulcey çikolatanın tadının mükemmel bir karamel gibi olduğunu belirten Evvie Chocolate Yönetim Kurulu Başkanı Şebnem Görgülü Ekinci, “Dulcey’in benzersiz lezzetinin sırrı kakaosunun yetiştiği toprakta bulunan tuzu bünyesinde barındırmasıdır” dedi.

Dulcey çikolatanın sarışın rengi ve içindeki tuz bileşenleri nedeniyle farklı bir lezzet olduğunu belirten Şebnem Görgülü Ekinci, “Evvie Chocolate kalitesiyle Türkiye’deki çikolata severlerin beğenisine sunduğumuz Dulcey, çikolata dünyasının gelenekselliğini alt üst edecektir” dedi.

Evvie Chocolate’ın dünyanın en seçkin kakao üreticisi Fransız Valrhona’nın Türkiye’deki temsilcisi olduğunun altını çizen Ekinci, “Valrhona’ya ait kakaolar ve çikolatalar Türkiye’deki en pahalı ürünlerdir. Ancak biz Evvie Chocolate olarak ürettiğimiz Dulcey çikolatalarını uygun bir fiyatla piyasaya sürmekteyiz. Artık Türk insanı da pahalı bir çikolata olan Dulcey’in lezzetini tatma imkânına kavuşacaktır” diye konuştu.

Dünyanın ilk sarışın çikolata olma özelliğiyle dikkat çeken Dulcey çikolatanın içine tuz konulmadığına dikkat çeken Şebnem Görgülü Ekinci, “İçindeki doğal tuz, kakao ağacının yetiştiği toprakta bulunan tuz bileşenlerinden kaynaklanmaktadır. Bu tuz bileşenleri Dulcey çikolatanın lezzetine lezzet katmaktadır. Ayrıca kakao ağaçlarına yapılan aşılarda da tuz bileşenleri bulunmaktadır” dedi.

Benzersiz sarışın rengi, yoğun bisküvi aroması ve kremsi dokusu ile diğerlerine göre daha farklı bir lezzeti olan Dulcey çikolatayı herkesin keşfetmesini öneren Ekinci, “Şu an Evvie Chocolate olarak Dulcey’in yanında birkaç ürün imalatı daha yapıyoruz. Ancak bu ürün yelpazemizi artıracağız. Amacımız Türk halkına farklı lezzetleri sunmak” diye konuştu.

Önizle

Hiç yorum yok