İpek yolu boyunca hakim olan lezzetlerin ve pişirme tekniklerinin kullanıldığı Go Meso, taş fırında aroması ve özünü kaybetmeden pişen lezze...
Taş fırında pişirilen dağ otlu pide, lahmacun ve Midyat lavaşı, farklı lezzetler keşfetmek isteyen yemek severleri bekliyor.
Asya’nın Çin ve Hindistan gibi çeşitli bölgelerinden gelen şefler tarafından, doğal ve yöresel ürünler kullanılarak 8 farklı pişirme tekniği ile hazırlanan lezzetlerin olduğu Go Meso, taş fırında, aroması ve özünü kaybetmeden hazırladığı yemekleri ile misafirlerinin damaklarında şölen yaratıyor. Taş fırında hazırlanan lezzetlerin arasında dağ otlu pide, lahmacun ve Midyat lavaşı yer alıyor. Birbirinden farklı tatları misafirlerine yüksek ateşe dayanıklı tuğlalar arasındaki taş fırında hazırlayan Go Meso, lezzet avcılarına, unutamayacakları bir deneyim vaat ediyor.
Özünü kaybetmeden pişen lezzetler
Birbirinden özgün pişirme tekniklerinin kullandığı İpek yolundan ilham alan Go Meso’da, taş fırında pişen eşsiz lezzetlerin, aromasını ve özünü kaybetmemesi misafirleri oldukça memnun eden bir detay. Dağ otlu pide, lahmacun ve Midyat lavaşı ile unutulmaz bir deneyim imza atan Go Meso, bilindik lezzetlerin farklı tatlarını taş fırından, misafirlerinin masasına taşıyor.
Taş fırında hazırlanan tatları favorilerine alan misafirlerine unutulmayacak bir deneyim sunan Go Meso, sevdikleriyle keyifli anlar geçirmek isteyenleri bekliyor.
Hiç yorum yok