Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana, Osmanlı mutfağının özgün tatlarını, Ocak ve Şubat aylarına özel olarak Elem...
Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana Otelleri, Ocak ve Şubat aylarında Elements All Day Dining Restaurant’ta, Osmanlı mutfağının en seçkin örneklerini hazırlıyor.
Mutfak kültürümüzü keşfetmek isteyenler, 15. yüzyıldan itibaren bilinen Osmanlı mutfağı lezzetlerini, kendilerini sultanlar gibi hissedecekleri bir atmosferde deneyimleme imkânı buluyor.
Öğle ve akşam yemeği menüsüne eklenen Osmanlı mutfağının gözde tarifleri arasında badem ve gül suyunda pişirilmiş Zeytinyağlı Ayva Hakaniye; beğendi ile birlikte tarçın ve kayısı püresinde pişirilmiş kuzu incik ve pişmaniye eşliğinde sakızlı sütlaç yer alıyor.
Hiç yorum yok