Yakın Doğu’dan Uzak Doğu’ya 8 farklı pişirme tekniğiyle misafirlerini eşsiz lezzetlerle buluşturan Go Meso, açık büfe kuzu eti, dana eti, ba...
Eşsiz lezzetleri ve 8 farklı pişirme tekniği ile misafirlerine unutamayacakları deneyimler sunan Go Meso, Moğol Barbeküsü pişirme tekniği ile hazırlanan açık büfe kuzu eti, dana eti, balık, karides, hindi ve tavuk ile yarattığı lezzet kombinasyonları ile farklı lezzetler denemek isteyenleri ziyafete davet ediyor.
Damak tadına göre tercih ettiği et, sebze ve sosları, yiyecek barından seçebilen Go Meso misafirleri, tabaklarını pişirilmek üzere usta şeflere teslim ediyor. Go Meso’nun açık mutfak konsepti sayesinde hazırlanışını da izlemek isteyenler, hem göze hem de damağa hitap eden lezzetlerin keyfini çıkarıyor.
Kırmızı et sevenlere
Damak tadınıza uygun soslar ve sebzeler ile renklendireceğiniz et çeşitleri, Moğolistan’ın geleneksel av partilerine kadar uzanan Moğol Barbeküsü pişirme tekniği ile hazırlanıyor. Pişirme tekniği ile damakları şenlendirecek Go Meso, kırmızı et severleri Moğolistan geleneğine davet ediyor, özgün teknikler ve malzemeler ile hazırlanan lezzetlere misafirlerini davet ediyor.
Özel şeflerden özel lezzetler
Go Meso’nun zengin menüsünde her damak tadına hitap eden özgün lezzetler arasında, Moğol Barbeküsü tekniği ile pişirilen, geleneksel beyaz etler de mevcut. Balık, karides, hindi ve tavuk yemekleri, Asya’nın Çin ve Hindistan gibi çeşitli bölgelerinden gelen şefler tarafından hazırlanarak sunuluyor.
Uzak Doğu ve Yakın Doğu kültürüne ait yemekleri yakından tanımak isteyen lezzet kaşiflerinin buluşma noktası haline gelen Go Meso, Moğol Barbeküsü ile lezzet dedektiflerini bekliyor.
Hiç yorum yok