1897’den bu yanaenfes Saray mutfağını özenlesunan,dünyanın en iyi müze restoranları arasında gösterilenve sayısız ödüle layık görülen Konyal...
Topkapı Sarayı'nda tarihsel bir yolculuk esnasında sizi tamamen saranambiyansıve eşsiz İstanbul manzarası bu yolculuğunuza unutulmaz bir deneyim sunuyor. SarayMutfağı’nınvazgeçilmezleri ile özenle hazırlananmenüde, zeytinyağlı başlangıçlardan, Türk damak tadının vazgeçilmezidöner çeşitlerine, incik kebabındanKonyalı’nınspesiyalkebabına kadar bir çoklezzeti bir araya geliyor. Ayrıca ayrı bir alandaCafealanı ile de misafirlerini ağırlayanKonyalı'daespresso'dansahlep'e, nefis tatlılardan, türlü türlü sıcacık böreklere geniş lezzet seçenekleri de sunuluyor.
Bu lezzet yolculuğunun başarı sırrınıKonyalı’nın 5. Kuşak temsilcisi CanDoğanbey şöyle anlatıyor; '' Konyalı bizlere bir kültür mirası gibi, 117 yıldır aynı mirasa özenle sahip çıkmak için aralıksız çalışıyor, sürekli hizmet standartlarımıza yenilikler sunuyoruz. Konyalı artık yalnızca bize ait bir marka değil Türkiye'yi gururla yansıtan bir kültür mirası ve biz bu mirasa özenle hizmet etmeye çalışıyoruz.
Konyalı Restaurant olarak Uluönder Atatürk'ten, İngiltere Kraliçesi Majeste Elizabeth II' ye, Pakistan BaşkanıBenazirButto'danAmerika eski başkanı RichardNixon'akadar dünyanın dört bir yanından gelen pek çok devlet büyüğünü, ünlü sanatçıları Kral ve Kraliçeleri ağırlama onuruna eriştik ve sayısız uluslararası ödüle layık görüldük. Bu yalnız bizim değil, bizleri 100 yıldır ziyaret eden misafirlerimizle ortak başarımızdır ve misafirlerimizin ailemize emanetidir.
Bu emanete layık olmak için sürekli çalışıyoruz. Yalnızca mekanımızda değil çalışanlar olarak da Dünya standartlarında en iyiyi sunmak üzere kendimizi de geliştiriyoruz, misal ailemiz, bende dahil Dünya’nın restorancılık anlamında sayılı üniversitelerden olan “Les Roches International School of Hotel Management” mezunudur.
Her gün binlerce yerli yabancı turiste geleneksel Türk mutfağımızı en iyi şekilde sunmak üzere ilk günkü heyecanımız ile kapılarımızı açıyoruz. Bunların karşılığında ise misafirlerimizden aldığımız teşekkürler bizlere sunulan en büyük ödül oluyor.’’
Hiç yorum yok