Uzak ve Yakın Asya mutfaklarına özgü farklı pişirme teknikleri kullanarak Asya kültürüne ait farklı lezzetleri meraklılarıyla paylaşan Go Me...
Misafirlerine unutamayacakları deneyimler sunan ve farklı mutfakları tek çatı altında toplayan Go Meso, benzersiz tatlı menüsüyle de fark yaratıyor. Özel reçetelerle hazırlanan birçok tatlı Go Meso’ya lezzet katarken, Mango Sufle menünün favori tatları arasında yer alıyor.
Sevilen tatlardan Mango Sufle; tereyağı, krema, vanilya ve küp şeklinde kesilmiş mango karışımının kısık ateşte eritilerek, çırpılmasıyla hazırlanıyor. Özel sufle kabına konularak taş fırında 15 dakika iyice kabarana kadar pişirilen Mango Sufle, sos ve fırınlanmış Hindistan cevizine bulanmış vanilyalı dondurma ile birlikte servis ediliyor.
Hiç yorum yok