Gastronomi market ve restoran konseptini birleştiren Delimonti, mevsimsel ve doğal lezzetler sunuyor. Misafirlerin hem yemek olarak deneyebi...
Düşük glisemik indekse sahip olmasının yanında, fonksiyonel gıda olarak içerdiği protein, vitamin ve minerallerle, diğer buğday türlerine göre çok daha zengin bir yapıya sahip olan ve günümüzde kullanımı giderek artan siyez buğdayı, Delimonti’de, tam tahıl tüketimine önem verenlerle buluşuyor.
Yemeklerin yanı sıra unuyla yapılan ekmekler ve hamur işlerinde de kullanılabilen siyez buğdayını, yöresi Kastamonu’dan temin ederek gastronomi marketinde misafirlerine sunan Delimonti’nin menüsünde ise siyez bulgur pilavı yer alıyor. Siyez buğdayının hasat edildikten sonra bulgur haline getirilmesiyle hazırlanan siyez bulguru, Delimonti’de doğal tereyağı ile pişirilerek servis ediliyor.
Tokluk hissini uzun süre koruyan ve hazmı kolaylaştıran siyez buğdayı, doğru ve bilinçli beslenmeyi lezzetle harmanlamak isteyenler için ideal bir alternatif.
Hiç yorum yok