Anadolu’nun binlerce yıllık yöresel lezzetlerini özüne sadık kalarak günümüze taşıyan Kiva, menüsünü baharın en sevilen tatlarıyla yeniledi....
Yeni menüsüyle Anadolu’nun binbir bahar lezzetini şehrin merkezine taşıyan Kiva, Aydın yöresinin pişirme usulleriyle hazırlanan gelin turşusunu misafirleriyle buluşturmaya başladı.
Günlük olarak hazırlanan ve soğuk şekilde servis edilen gelin turşusu, alışılagelenden farklı olarak hafif bir yemek olarak tüketiliyor.
Yaz sebzelerini tam mevsiminde aynı tarifte buluşturan gelin turşusu, lezzetini patlıcan ve kırmızı biberin yanı sıra limonun yumuşak ekşiliğinden alıyor. Hafif tatlar tercih edenlerin favorisi olmaya aday gelin turşusu, mevsimin tazeliğini ve canlılığını yansıtıyor.
Ege’den Güneydoğu Anadolu’ya, Karadeniz’den İç Anadolu mutfağına kadar geniş lezzet çeşitliliği ile dikkat çeken Kiva Bomonti, 3 farklı bölümden oluşan odaları ve giriş katındaki kış bahçesinde keyifli bir atmosfer sunuyor.
Hiç yorum yok