Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Le Pain Quotidien’de Kahvaltı Keyfi Başkadır!

Lezzetli organik ekmeklerin eşlik ettiği zengin kahvaltı tabağı ile Le Pain Quotidien sabahları daha da keyifli hale getiriyor... Sunduğu ...

Lezzetli organik ekmeklerin eşlik ettiği zengin kahvaltı tabağı ile Le Pain Quotidien sabahları daha da keyifli hale getiriyor...

Sunduğu taze ve birbirinden lezzetli ürünleri ile kahvaltıyı bir keyife dönüştüren Le Pain Quotidien, kahvaltı tabağını zengileştirilmiş içeriği ile misafirlerine sunuyor.

Peynir ve jambon çeşitlerinin yanı sıra, zeytin, domates, bal, kaymak, organik reçeller ve Le Pain Quotidien’in klasiklerinden olan sürülebilir çikolataların yanı sıra en taze meyveler ile hazırlanan meyve salatası ile birlikte sunulan Le Pain Quotidien kahvaltı tabağı, lezzetli ve doyurucu.

Kahvaltınızı ayrıca Le Pain Quotidien’in birbirinden leziz fındıklı, üzümlü, zeytinli çeşitlerinin yanı sıra tam buğdaylı ve beş farklı tahıldan ürettiği taze organik ekmekler eşliğinde zenginleştirebilirsiniz. Bunların yanı sıra, Le Pain Quotidien’in özel kahveleri, organik çayları, gurme sosları ve zeytinyağı çeşitleri ile de güne enerjiyle başlayabilirsiniz.

Kahvaltısız güne başlamam diyenler, Le Pain Quotidien’in karakteristik özelliklerinden olan uzun ahşap masalarında sevdikleri ile uzun kahvaltıların keyfini çıkarabilirler.

Le Pain Quotidien lezzetleri kapınızda!
Le Pain Quotidien lezzetlerinin keyfini evinizde çıkartmak isterseniz, şu an için sadece Şaşkınbakkal ve Kemerburgaz Le Pain Quotidien mağazalarından telefonla vereceğiniz siparişler, Le Pain Quotidien bisikletileri ile kapınıza kadar getiriliyor.

Le Pain Quotidien Hakkında
Belçikalı şef Alain Coumont, Brüksel’de çalıştığı restoranda hazırladığı yemeklerin yanında sunulan ekmekleri yeterli bulmayınca, kendi ekmeğini üretmeye karar verdi. Kaliteli ve lezzetli ekmekler üretme fikrini salata, çorba, tartine, tatlı ve kahvaltı çeşitlerinin de bulunduğu bir restorana dönüştüren Coumont, ilk şubesini 1990 yılında ‘taze, günlük ekmek’ anlamına gelen ‘Le Pain Quotidien’ ismi ile Brüksel’de açtı.

Le Pain Quotidien; ahşap ağırlıklı dekore edilen sade ve keyifli ortamında, organik ekmek çeşitleri ve zengin kahvaltı menüsü ile misafirlerine taze ve lezzetli ürünler sunuyor.

Le Pain Quoditien, Türkiye’de Kanyon, İstinye Park, Akbatı, Buyaka Alışveriş Merkezleri, Suadiye ve Kemerburgaz’da bulunan 6 mağazası ile 2006 yılında bu yana hizmet veriyor.

Önizle

Hiç yorum yok