Yaz tatili çoktan bitmiş olabilir; ama lezzet yolculuğu yeni başlıyor! Go Mongo’nun orijinal başlangıçlarından Hindistan Cevizi Çorbası, ...
Go Mongo’nun orijinal başlangıçlarından Hindistan Cevizi Çorbası, hafif acı tadıyla sonbahar serinliklerini karşılamak için iyi bir seçim.
Wok tavada kara fasulye sos ve karışık sebze ile hazırlanan Dana Etli Noodle ise hem yemeklerin yanında lezzetli bir tamamlayıcı olarak hem de başlı başına bir yemek olarak tercih edilebilir.
Go Mongo’nun orijinal başlangıçlarından Hindistan Cevizi Çorbası, hafif acı tadıyla sonbahar serinliklerini karşılamak için iyi bir seçim.
Wok tavada kara fasulye sos ve karışık sebze ile hazırlanan Dana Etli Noodle ise hem yemeklerin yanında lezzetli bir tamamlayıcı olarak hem de başlı başına bir yemek olarak tercih edilebilir.
“Mongolian Barbeque – Moğol Barbeküsü” konseptinin Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisi Go Mongo, yaz mevsimi geride kaldığı için hafif bir hüzünle kendini yemeye verenleri keyifli bir lezzet yolculuğuyla teselli ediyor. Sonbaharı yeni lezzetler keşfederek karşılamaya ne dersiniz?
Başlangıçlardan Hindistan Cevizi Sütü Çorbası
Tamamlayıcılardan Dana Etli Noodle
Wok tavada dana eti ve kara fasulye sos ile kavrulmuş karışık sebzeli bir noodle olan Dana Etli Noodle Go Mongo müdavimlerinin favorileri arasında yer alıyor. Dana Etli Noodle, başlı başına bir şaheser olmakla birlikte, farklı Go Mongo lezzetlerini de mükemmel şekilde tamamlıyor.

Hiç yorum yok