Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfağınızdaki temizlik casusu

Arkasında hiçbir iz ve leke bırakmadan temizleyen Perla Casus Sünger, zararlı canlıları tek dokunuşla etkisiz hale getiriyor.  Casus Sün...

Arkasında hiçbir iz ve leke bırakmadan temizleyen Perla Casus Sünger, zararlı canlıları tek dokunuşla etkisiz hale getiriyor. 

Casus Sünger, oluklu yapısıyla fayans araları gibi ulaşılması en güç yerlerde bile, ovalamaya gerek bırakmadan mükemmel temizlik sağlıyor.

Bez ve süngerlerin temizlik sonrasında arkalarında bıraktığı lekeler, kusursuz bir temizlik isteyenleri son derece rahatsız eder. Üstelik temizlediğini iddia ederken arkasında leke bırakan bir ürünün kirleri ve mikropları ne derece yok edebildiği de büyük bir soru işareti olarak kalır.

Bu soru işaretini ortadan kaldıran yeni bir ürün olan “Casus Sünger”, arkasında hiçbir iz bırakmadan, dokunduğu her yeri göz kamaştıran bir temizlikle buluşturuyor. Adı ‘mükemmel temizlik’le birlikte anılan Perla tarafından üretilen Casus Sünger, halı, koltuk, duş kabini, küvet, armatür, fayans, PVC doğrama, çelik yüzeyler, aspiratör, davlumbaz ve ocak gibi onlarca farklı yerde kullanılabiliyor.

Sahip olduğu nanosilver teknolojisi ile yüzeyler üzerinde yaşayan ve gözle görülmeyen zararlı canlıları tek dokunuşta etkisiz hale getiren ürün, oldukça yorucu olan ve temizlik süresini uzatan ovarak temizlemeye etkili bir alternatif sunuyor. Tescilli tasarımı ve oluklu yapısıyla sıradan temizlik süngerlerinden ilk bakışta ayrılan Perla Casus Sünger, özellikle fayans araları gibi ulaşılması güç derin yüzeylere kolayca ulaşabiliyor.

Önizle

Hiç yorum yok