Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Fırın temizliğini tarihin tozlu raflarına kaldıran sistem

Bosch, kendi kendini temizleyen pirolitik temizleme sistemine sahip HBA73B530 model yeni ankastre fırını ile “fırın temizlerken zahmete son,...

Bosch, kendi kendini temizleyen pirolitik temizleme sistemine sahip HBA73B530 model yeni ankastre fırını ile “fırın temizlerken zahmete son, konfor ve hijyene evet” diyor. 

Multifonksiyonel 3D Plus üç boyutlu ısıtma sistemi ile ısıyı fırının içindeki üç kata da eşit oranda dağıtarak, pizza, kek ve hamur işlerini tam kıvamında pişiyor. A enerji sınıfından yüzde 20 tasarruflu olduğu için aile bütçesine ve doğaya katkı sağlıyor. Yeni yılda mutfaklarında yenilik isteyenler için kuvars renkli Bosch ankastre fırın ile birlikte ocak ve davlumbaz da çok ideal.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, yeni ankastre fırını sayesinde tüketicilerini şimdi de, pirolitik temizleme sisteminin ayrıcalığı ile tanıştırıyor. Bosch HBA73B530 ankastre fırın, kendi kendini temizleyen pirolitik temizleme sistemi sayesinde fırın temizlerken ovmaya son veriyor. Temizlikte yeni bir konfor ve hijyen dönemi başlatan Bosch, mükemmel pişirme sonuçları, A enerji sınıfından yüzde 20 tasarruflu oluşu ve kuvars renginin şıklığıyla da ön plana çıkıyor.

“Bay Yağ ve Arkadaşları”na elveda
Pirolitik temizleme sistemi, özellikle hanımların korkulu rüyası olan fırın temizliğini, tam anlamıyla toza çevirmek için en uygun yolu sunuyor. Sadece bir düğmeye basarak, kapısı iyice kapalı fırının içini 480°C’ye kadar ısıtıyor. Bay Yağ ve Arkadaşları, böyle yüksek sıcaklıklara alışık olmadığından tam anlamıyla yanıyor. Onlardan geriye de sadece dışarı süpürülmek için külleri kalıyor. Son derece konforlu ve ultra hijyenik olan bu sistem, üstelik oldukça ekonomik. Elektrik sarfiyatı düşük olan pirolitik kendini temizleme ayrıcalığı sayesinde hem fırını her kullandığınızda sistemi çalıştırmanız gerekmiyor hem de tepsiler ya da başka emaye aksesuarların temizlenmesi için sistemin kullanılması çok daha verimli oluyor. Fırın ve tepsiler, tek seferde ve aynı anda temizlenmiş oluyor. Bu da zaman ve enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca, fırının ve aksesuarların kirlilik durumuna bağlı olarak, üç yoğunluk seviyesi bulunduğundan tercih size kalıyor.

Yeni yılda aile bütçesine ve doğaya daha fazla katkı yapın
Bosch HBA73B530 ankastre fırın, A enerji sınıfından yüzde 20 daha tasarruflu olduğundan doğanın korunmasına katkıda bulunurken, ay sonunda elektrik faturaları dolayısıyla aile bütçesinin sarsılmasını da engelliyor. Yeni yılda daha fazla enerji tasarrufu yapmak isteyenler için oldukça uygun bir alternatif oluyor.

Multifonksiyonel 3D ısıtma sistemi ile mükemmel pişirmenin keyfini yaşayın
Üç katta birden pasta, kek veya pizza gibi hamur işlerinin pişirilmesinde kullanabilecek en ideal çözümü sunan multifonksiyonel 3D Plus üç boyutlu ısıtma sistemine Bosch QUAM HBA73B530 ankastre fırının bir diğer ayrıcalıklı özelliği. Bosch fırınlar için özel olarak geliştirilen bu özel sıcak hava sistemi, fırın içindeki hava dolaşımını her kata eşit oranda ve mükemmel şekilde dağıtıyor. Bu da kullanıcıya, fırın içinde aynı anda üç tepsiyi de kullanma imkanı sağlıyor. Bu sistem, sebze ve benzeri gıdaların kurutma işlemi için de kullanılabiliyor.

Yeni yılda mutfağınıza kuvars renkliliği katın
Dumanı çağrıştıran füme kuvars rengi ile göz kamaştıran Bosch QUAM HBA73B530 ankastre fırın, aynı zamanda bu renkle uyumlu ocak ve davlumbaz ile birlikte mutfaklara yeni yılda kuvars renkliliği katıyor.

Önizle

Hiç yorum yok