Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakta hayat daha rahat

Siemens Ev Aletleri ergonomik, şık ve 600 watt’lık güçlü performansı ile mutfaklarda hayatı kolaylaştıran yeni MQ66120 el blender setini sun...

Siemens Ev Aletleri ergonomik, şık ve 600 watt’lık güçlü performansı ile mutfaklarda hayatı kolaylaştıran yeni MQ66120 el blender setini sunuyor. 

“Normal” ve “Turbo” hız ayarları bulunan blender seti, yenilikçi dört kanatlı bıçak tasarımı ile mükemmel sonuçlar sağlıyor. Sessiz ve sarsıntısız çalışma özelliğinin yanı sıra avuç içi ile mükemmel uyum sağlayan ergonomik yapısı sayesinde mutfakta konfor standartlarını yükseltiyor.

Siemens Ev Aletleri yeni MQ66120 el blender seti yemek yapmayı kolaylaştırırken, mutfaklara estetik ve konfor kazandırıyor. 600 watt’lık gücüyle her türlü parçalama işlemini kolaylıkla yapan blender, ergonomik tasarımı ve “soft touch” tutma yeri ile avuç içi ile mükemmel bir uyum gösteriyor ve rahat bir kulanım sağlıyor. Blender seti sessiz ve sarsıntısız çalışıyor, kademesiz hız seçim ayarı, “normal” ve “turbo” hız seçenekleri ile kullanım esnekliğini artırıyor.

Siemens MQ66120 blender seti yenilikçi tasarımı ile dikkat çeken dört kanatlı bıçağının yanı sıra taze baharatlar, fındık, fıstık, ceviz, soğan, et, peynir gibi yiyeceklerin kolaylıkla parçalanmasını sağlayan mini bir doğrayıcı kabına da sahip. Sette bulunan ölçekli şeffaf karıştırma kabı ise mutfakta hayatı kolaylaştıran bir diğer detay.


Önizle

Hiç yorum yok