Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mangal tadında ızgara lezzeti

Mutfakların en köklü markası Emsan; fonksiyonel ve şık ürünleri ile kadınların en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor. Sağlıklı ve lezzetli...

Mutfakların en köklü markası Emsan; fonksiyonel ve şık ürünleri ile kadınların en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor. Sağlıklı ve lezzetli ızgara yapmanın en kolay yolu Emsan Feel Steel İkiz Izgara ile tadına doyulmaz mangal lezzetleri, anında sofralarınızda!

Emsan, havaların soğumasıyla birlikte ızgara lezzetinden vazgeçmek istemeyenlere çok fonksiyonlu özel ürünler sunuyor. Emsan Feel Steel İkiz Izgara, yanmaz yapışmaz üst tabakasıyla yiyeceklerin besin değerini içerisinde hapsederek sağlıklı yemekler pişirmenize olanak sağlıyor. Dumansız ve kokusuz olma özelliği ile kapalı alanlarda da rahatlıkla kullanılabilen Feel Steel İkiz Izgara ile mangal tadında ızgara yapmak artık çok kolay.

İki Farklı Yüzeyde Aynı Anda Farklı Lezzetler

Profesyonel mutfak çözümlerini mutfağınıza taşıyan Emsan, yeni ürünü Feel Steel İkiz Izgara ile kısa sürede leziz yemekler hazırlamanızı sağlıyor. Oluklu ve düz olan 2 farklı pişirme alanıyla ve iki ayrı sıcklık seviyesinde aynı anda hem sebze hem de et pişirebilirsiniz. Düz yüzeyi balık ve sebze için, ızgara yüzeyi ise daha çok et ve tavuk gibi kızartmalarınız için özel olarak tasarlandı. Güvenli bir kullanım için Emsan Feel Steel İkiz Izgara’nın ayakları kaymaz özel yüzeyle kaplandı.

Yeni Emsan Feel Steel İkiz ızgara her türlü yiyeceği az yağlı hazırlamanıza olanak sağlıyor. Izgara içerisinde yer alan entegre yağ haznesi yiyeceklerden aşağı damlayan yağları engellediği için duman oluşumuna izin vermiyor.

Yemek yaparken hem lezzet hem de sağlıktan vazgeçmek istemeyenler Emsan Feel Steel İkiz ızgarayı seçiyor!

Önizle

Hiç yorum yok