Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kadınların yeni gözdesi olacak!

Deterjan sektöründe çeyrek yüzyılı aşkın süredir rakiplerinden farklılaşan yenilikçi ve Türk kadınını en iyi anlayan marka Bingo, 25. Yılınd...

Deterjan sektöründe çeyrek yüzyılı aşkın süredir rakiplerinden farklılaşan yenilikçi ve Türk kadınını en iyi anlayan marka Bingo, 25. Yılında yeni Bingo Fresh Serisi ile, “Tüm Yüzeyler İçin En Güzeli” sloganıyla temizliğe yeni bir vizyon getirecek.

Bingo, Türk kadınının yüzey temizleyici deterjanlar konusunda en büyük beklentisinin koku ve ambalaj olmasını dikkate alarak yepyeni bir ürün serisi üretti. Yeni ambalajı ve özel formülündeki farklı kokuları ile beğeni toplayacak olan Bingo Fresh Serisi, evinin dört bir tarafını da parfüm kokusunun sarmasını isteyen kadınların tek tercihi olacak.

“Tüm Yüzeyler İçin En Güzeli” sloganıyla reklam yüzü Hazal Kaya ile lanse edilen Bingo Fresh Serisi, ambalajları üzerinde yer alan kabartmalı çiçek desenleri ve çiçek desenli kapağı ile formülündeki muhteşem kokuyu yansıtıyor.

Bingo Fresh Pembe Düşler, Bingo Fresh Mutlu Yuvam, Bingo Fresh Lovely, Bingo Fresh Star ve Bingo Fresh Lavanta Çiçekleri olmak üzere her zevke ve ihtiyaca hitap eden çeşitleriyle Bingo, eviniz için aradığınızın “en iyisi” olacak.

Kadınların ev temizliği konusunda vazgeçilmezi olan çiçek kokularının bir şişeye sığdırıldığı Bingo Fresh Pembe Düşler, muhteşem çiçek kokusu ile evlerinizi sarıp sarmalayacak.

Kadınların vazgeçilmezi haline gelen, deterjan sektöründeki tek koku Bingo Fresh Mutlu Yuvam, eşsiz kokusu ile kalpleri fethederken sizi çocukluğunuza götürüp mis gibi bebek kokusunu evinize getirecek.
Bingo’nun çamaşırlarınızda tanıştığınız gerçek parfüm etkisi şimdi de yüzey temizleyici Bingo Fresh Lovely olarak kadınların gözdesi haline geliyor.

Yıldızların Işıltılı Dünyasından esinlenilerek tasarlanan Bingo Fresh Star ise iddialı ambalajı ve muhteşem kokusu ile tüm evleri saracak.

Lavantanın vazgeçilmeyen büyüleyici kokusunu barındıran Bingo Fresh Lavanta Çiçekleri evlerinizi lavanta bahçelerine dönüştürürken, lavanta tutkunlarına farkını kolayca hissettirecek.

Önizle

Hiç yorum yok