Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kış Soğuklarında Lezzet ve Sağlık Bir Arada

Avrupa’nın gıda hazırlama ürünlerinde lider markası İngiliz Kenwood, vitamin deposu meyve suları hazırlayabileceğiniz, meyve ve sebzeleri d...

Avrupa’nın gıda hazırlama ürünlerinde lider markası İngiliz Kenwood, vitamin deposu meyve suları hazırlayabileceğiniz, meyve ve sebzeleri doğrayabileceğiniz, üstün teknoloji ile üretilmiş mutfak robotu Multipro Compact FP 265’i sunuyor.

Dünyadaki en son teknolojiyi mutfaklara taşıyan ve sunduğu ürünleriyle mutfaklarda zaman tasarrufu sağlayan Kenwood, müşteri memnuniyetini maksimum seviyeye taşıyor. Kenwood’un Multipro Compact FP 265 mutfak robotu ile yemek hazırlamak, dünyanın en kolay ve en zevkli işi haline geliyor. Kenwood’un Multipro Compact FP 265 mutfak robotu istenildiğinde blender, istenildiğinde de katı veyve sıkacağı olma özelliği ile kullanıcısına aynı anda birkaç işlevi birden sunuyor.

Multipro Compact FP 265 mutfak robotu, sahip olduğu metal santrifuju sayesinde yumuşak veya sert meyve, sebze faretmeksizin kolaylıkla doğranmasını sağlıyor. Çırpma, doğrama ve meyve suyu sıkma özellikleriyle kısıtlı vakti olanlar için pratik bir kullanım sunuyor.

Multipro Compact FP 265 mutfak robotu, 2.1 litrelik kasesi, ayarlanabilir motor kuvveti ve istenildiğinde monte edilebilen meyve suyu sıkma aparatı sayesinde, mutfakta rahat ve keyifli bir çalışma ortamı sunarken, entegre kordon saklama bölmesi ve gerekli hallerde kilitleme özelliği ile de güvenli kullanımı maksimum seviyeye çıkarıyor.

Multipro Compact FP 265 mutfak robotu, kaliteli inox yüzeyi, paslanmaz çelik bıçakları, farklı kullanımlar için aparatlar, dayanıklı yapısı, motor gücü ve kolay temizlenebilme özellikleri ile bir mutfak robotunda çok daha kullanışlıdır.

Önizle

Hiç yorum yok