Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sofralara Uyumlu Bir Şıklık

Bir bütünün parçaları arasındaki uyumu ifade eden “armoni” kelimesi Porland tasarımcılarına ilham kaynağı oldu.  Bu ilhamın neticesinde or...

Bir bütünün parçaları arasındaki uyumu ifade eden “armoni” kelimesi Porland tasarımcılarına ilham kaynağı oldu. 

Bu ilhamın neticesinde ortaya, davet sofralarına büyük bir şıklık katan “Harmonie Koleksiyonu” çıktı.
Türkiye’de porselen denince akla gelen ilk markalardan biri olan Porland, birbirinden şık koleksiyonlarına bir yenisini daha ekliyor.

Tıpkı zarif bir davet sofrası gibi, bir bütünün parçaları arasında bulunan uyumu ifade eden “armoni” kelimesinden ilham alarak tasarlanan, Harmonie Koleksiyonu sofralara büyük bir şıklık katıyor.

Harmonie Koleksiyonu, kusursuz beyaz porselenin altın yaldızlı zarif çiçek ve yaprak desenleri üzerine kristal taş uygulamasıyla taçlandırılıyor. Yemek tabağından pasta tabağına, çay fincanından kahve fincanına, servis tabağından çorbalığa pek çok parçadan oluşan koleksiyon; bardak, çatal-bıçak, peçete, masa örtüsü, peçetelik gibi aksesuarlarla kombinlenerek şık davet sofraları için keyifli bir armoni yaratıyor.

Altın yaldızlı desenlerinin ve Swarovski kristal taşlarının hassaslığı nedeniyle elde yıkama önerilen ve 3 yıl garanti kapsamında olan Harmonie Koleksiyonu, tüm Porland mağazalarında sizleri bekliyor.


Önizle

Hiç yorum yok