Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kışın taze vitamin kaynağı arayanlara

Siemens Ev Aletleri, kışı hastalanmadan atlatmak isteyenlere şimdi cazip bir ürün sunuyor.  Yeni Siemens ME200C0TR katı meyve sıkacağı ile...

Siemens Ev Aletleri, kışı hastalanmadan atlatmak isteyenlere şimdi cazip bir ürün sunuyor. 

Yeni Siemens ME200C0TR katı meyve sıkacağı ile birbirinden lezzetli, vitamin deposu meyve suları kolaylıkla hazırlanabiliyor. Kaymayı engelleyen lastik ayakları, sessiz çalışabilmesi, parçalarının bulaşık makinesinde yıkanabilmesi kolay ve kullanım açısından önemli avantajlar sağlıyor. Geniş meyve sebze ağzı sayesinde malzemeler kesmeden makineye konulabiliyor.

Siemens Ev Aletleri, yeni ME200C0TR katı meyve sıkacağı ile hastalıklara meydan okuyor. 700 watt’lık motoru ile güçlü bir performans sunan yeni katı meyve sıkacağı, özellikle kış aylarında hastalıklardan korunmak için taze vitamin kaynağı arayanlar için ideal bir ürün. Nardan ananasa, elmadan kiviye çok çeşitli meyve suları Siemens ME200C0TR katı meyve sıkacağında kolaylıkla hazırlanabiliyor.

Geniş meyve sebze ağzı, yenilikçi makineye malzemelerin kesilmeden konulmasını sağlıyor. Paslanmaz çelik mikro gözenekli süzgeci ile meyve ve sebzeler son damlasına kadar hızlı ve verimli bir şekilde sıkılabiliyor. Dayanıklı alüminyum kıskaçlar ile güvenli bir kullanım sunan makine, sızıntısız kapak sistemine de sahip.

İki kademeli hız ayarı bulunan Siemens ME200C0TR katı meyve sıkacağının meyve presi sadece parçalar komple takıldığında çalışıyor, böylelikle üst düzeyde güvenlik sağlanıyor. Makinenin motor hariç tüm parçaları bulaşık makinesine yıkanabiliyor. Kaymayı önleyen lastik ayaklar kullanım sırasında önemli bir avantaj sunuyor. Kablo dolama yeri, yüksek kapasiteli posa kabı, köpük ayracı kullanım konforunu artıran diğer detaylar.

Beyaz- vişne kırmızısı rengiyle dikkat çeken yeni Siemens ME200C0TR katı meyve sıkacağı, estetik görünümüyle de mutfaklara uyum gösteriyor.

Önizle

Hiç yorum yok