Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Marpop Yeni Bayilerle Büyüyor

Mado’yu dünya markası yapan Yaşar Dondurma A.Ş.’nin yeni markası Marpop, bayilikler veriyor.  Dondurma kafe kültürüne yeni bir konsept kaz...

Mado’yu dünya markası yapan Yaşar Dondurma A.Ş.’nin yeni markası Marpop, bayilikler veriyor. 

Dondurma kafe kültürüne yeni bir konsept kazandıran Marpop, daha geniş kitlelere ulaşmak için franchise sistemiyle büyümeyi planlıyor. Bu kapsamda İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere 3 yıl içinde 20’nin üzerinde şubeye ulaşılması hedefleniyor.

Yaşar Dondurma A.Ş., Marpop olarak faaliyet gösterecek olan mekanları projelendiriyor ve yatırımcıya her türlü malzeme ve ekipmanı teslim ediyor. Dükkân maliyeti çok uygun vadelerle yatırımcıdan talep ediliyor. Marpop şubesi açmak için aranılan kriterlerin başında en önemli olanları, şubenin lokasyonu, 80 m2 ve 100 m2 arası alanlar olması ve yaz sezonunda da ön kullanım alanının bulunması.

Yaşar Dondurma A.Ş., Marpop şubelerine işletme el kitapçığı, stok kontrol sistemleri, personel eğitimleri, pazarlama aktiviteleri ve sürekli işbirliği sağlarken, yatırımcı bu maliyetin karşılığını ise en fazla 24 ay gibi kısa sürede geri alıyor.

Yüzde Yüz Doğal Ürünler Marpop’ta
Marpop ürünleri, Mado’nun da üretim yeri olan Kahramanmaraş’taki Yaşar Dondurma Fabrikası’nda yapılıyor, ancak Marpop, Mado konseptinden tamamen farklı olarak hazırlanmış bir konsept. Marpop’taki ürünler butik olarak hazırlanmış, daha özel ürünler olmasıyla dikkat çekiyor.

Marpop dondurmalarını diğer dondurmalardan ayıran en önemli özellik yüzde yüz doğal olması ve gerçek meyveler kullanılarak hazırlanması. Bu nedenle Marpop ürünleri çok büyük ilgi görüyor ve bir kez tadanlarda lezzet bağımlılığı yapıyor. Ayrıca cupcakeler, makaronlar, bonbon dondurmalar, tatlı-tuzlu kurabiyeler, kahvaltı, tost, gözleme, pataşulu sandviçler, dondurma ve kup çeşitleri, waffle, sıcak ve soğuk içecekler de tüm tüketiciler tarafından çok beğeniliyor.

Marpop’ta Özel Günleriniz İçin Sipariş Verebilirsiniz
Cupcakeleri, sevdiklerinize ikram etmek ve özel günlerde sürpriz yapmak için hayalinizdeki gibi hazırlatabilir veya mağazadaki çeşitler arasından seçebilirsiniz. Misafirlerinize lezzetli atıştırmalık olarak da sunabileceğiniz cupcake çeşitleri için bir gün öncesinden mağazaya giderek sipariş vermek yeterli oluyor. Cupcakeler tercihe göre 6 tanelik büyük boy ya da 12 tanelik küçük boy kutularda hazırlanabiliyor.

Hedef Kitle Farklı Tatları Sevenler
Marpop’un hedef kitlesi her yaştan tüketiciler. Günün trendlerine ayak uyduranlar, farklı tatlardan hoşlananlar ve hayal gücü geniş olanlar.

Marpop ayrıca, dekorasyon olarak daha eğlenceli, daha renkli bir mimariye sahip olma özelliği taşıyor.

Önizle

Hiç yorum yok