Mutfağında sürekli yenilik yapan Sampi Pide yeni pidesi “UFO”yu menüsüne kattı… Sampi Türkiye’nin ilk keşif uydusu Göktürk’ün fırlatılması...
Sampi Türkiye’nin ilk keşif uydusu Göktürk’ün fırlatılmasından esinlenerek menüsüne şekli ile UFO’ları anımsatan etli kapalı pidesini ekledi.
Özel sosla marine edilen eti Sampi’nin özel hamuru arasına yerleştiren pide ustaları bu özel lezzete bir de kaşar peynir ilave ederek dumanı üzerinde sunuyor.
Pide isteğe göre ya kuşbaşı dana eti ya da tavuk eti ile hazırlanıyor.. Tek ya da 2 kişilik porsiyonlarda börek kıvamında hazırlanan “UFO” Sampi’nin yeni speciali…
Samsun pidesini orjinaline sadık kalarak hazırlayan Sampi, menü üzerinde değişiklikler yaparak misafirlerine yeni tatlar sunmak için çalışıyor. Sampi ustaları, orijinal lezzetten uzaklaşmadan farklı içeriklerle 60 çeşit pide hazırlarken, her damak tadına uygun lezzetler keşfediyor…
Hiç yorum yok