Burger severler için ev yapımı burgerleri ve ekmekleri, özel sosları ve avantajlı menü fiyatlarıyla ezber bozan bir mekan. "Etin En İ...
"Etin En İyi Kırmızısı" sloganıyla faaliyet gösteren, steak meraklılarının müdavimi olduğu "Beeves Steakhouse" bünyesine "Beeves Burger"ı da ekleyerek büyümeye devam ediyor.
Burger konseptinin ilk şubesini Brandium Alışveriş Merkezi’nde açan Beeves, burger severleri, tanıdık lezzetleri Beeves farkıyla yeniden keşfetmeye davet ediyor.
Beeves’in kurucusu ve şefi Sidar Budak, yıl sonuna kadar İstanbul'da 10 şube daha açmayı hedefliyor. Büyüme planında ise franchise taleplerine öncelik vermek var.
“Beeves’in burger hali” ev yapımı hamburger tadını özleyenler için
Beeves Burger'da sunulan tüm etler dry age, ekmekler ve tatlılar ev yapımı. Mekan, 140 gr ve 200 gr etlerle yapılan burgerleri ile gerçek burgerin tadına varmayı vaad ediyor. Etinizin pişme derecesine karar verebildiğiniz Beeves Burger’de yapılan burgerlerin en önemli özelliklerinden biri ise içinde kullanılan özel sosların etin tadının önüne geçmemesi.
Kars ve Gebze’de bulunan çiftliklerinde, kendi yetiştirdiği hayvanlardan elde ettiği etleri kullanan Sidar Budak, yemeklerin lezzeti konusunda oldukça titiz; burgerlerde kullandığı etleri özenle kendisi seçiyor, ekmekleri ve sosları ise yine kendi imalatı. Hal böyle olunca ortaya son derece lezzetli ve keyifli bir menü çıkıyor.
"Beeves Burger"ın mekan konsepti de Sidar Budak tarafından en küçük ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı. Beeves, özel ahşap masalar, ıhlamur ağacından servis tepsileri ve duvarlarda kullanılan ham ağaç ve tuğlalar ile sıcak ve samimi bir mekan.
Avantajlı menü fiyatlarıyla ezber bozuyor...
"Beeves Burger" menüsünde 18 çeşit burger seçeneği bulunuyor. Damak tadına düşkün olanlar için King Kong (200 gr dana eti, yeşillik, domates, turşu) ve Beeves Special Sidar’s Burger (140 gr dana eti, cheddar, beeves steakhouse sos, dana bacon) favoriler arasında yer alıyor.
Öne çıkan diğer lezzetler ise şöyle sıralanıyor; Milano (140gr dana eti, pesto sos, taze mozarella, domates, turşu, roka), Deep Blue Burger (140 gr dana eti, rokfor peyniri), Adana Burger (140 gr adana kebap burgeri, yeşillik, domates, kırmızı soğan, turşu) ve Acı Burger ( 140 gr dana eti, acı sos). Çocuklar içinse mini burgerler mevcut.
Atıştırmalıklardan salata seçeneklerine bir çok alternatif bulabileceğiniz mekanda tatlı seçeneği olarak ise ev yapımı sufle, cheesecake ve fırında sütlaç sunuluyor. İçecek menüsünde ise soft içeceklerinin yanısıra bira ve Beeves’in steak lezzetini denemek isteyenler için şarap seçenekleri mevcut. Beeves Burger'da fiyatlar ise oldukça avantajlı. İçecek ve patates kızartmasının dahil olduğu menü fiyatları 13- 18 TL arasında değişiyor.
KISA KISA :
• Beeves Burger’da kullanılan etlerin tamamı Sidar Budak’a ait çiftliklerde yetiştiriliyor.
• Beeves Burger’ın yıl sonuna kadar 10 şube hedefi bulunuyor.
• Franchise veriyor.
• Sidar Budak aynı zamanda hafta sonları Şaşkınbakkal’daki Beeves Steakhouse’ta et ve et pişirme teknikleri ile ilgili workshoplar düzenliyor.
• Sidar Budak, 1985’ten beri Kars ve Gebze’de kendilerine ait çiftliklerde besi hayvancılığıyla uğraşan Budak ailesinin fertlerinden. Kendi çiftlikleri dışında 4 çiftliğe daha danışmanlık yapan konusunda uzman bir şef.
• Beeves Burger’de etler dry age, ekmekler ve tatlılar ev yapımı.
Hiç yorum yok