Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yaşam Alanlarınıza Yenilik Katıyor!

Yaşam Alanlarınıza Yenilik Katıyor! Candia.com.tr banyo, mutfak ve ev dekor konularında kaliteli sezon ürünlerini dekorasyon tutkunların...

Yaşam Alanlarınıza Yenilik Katıyor!
Candia.com.tr banyo, mutfak ve ev dekor konularında kaliteli sezon ürünlerini dekorasyon tutkunlarına ulaştırıyor. Candia.com.tr ürünleri günlük hayatın detaylarından doğup, kullanıcıların hayat tarzının derinliklerine inen fikirler ile tasarlanıyor.

Candia, banyolara şıklık getiren setlerden banyo halılarına, sıvı sabunluklardan diş fırçalıklarına, klozet kapaklarından banyo kokularına kadar birçok ürün ile görsel ve estetik bir zenginlik sunuyor.

Mutfaklarda hayatı kolaylaştıran gereçler ve gereç kapları, mutfak setleri, rengarenk peçetelikler ve kağıt havluluklar ise mutfağına değer verenleri baştan çıkarıyor. Candia’da bulunan ve farklı estetik anlayışları ve ekolleri yansıtan albümler, çerçeveler, dekoratif saat ve tablolar, mumluklar, kase ve vazolar yaşam alanlarına karakter kazandırıyor.

Candia, sevdiklerini küçük sürprizlerle mutlu etmeyi sevenleri de unutmuyor. Elma şeklindeki sarj üniteleri, dekoratif çiçekler, mücevher kutuları ve hediyelik ürünler her bütçeye ve zevke hitap ediyor.

Candia.com.tr fonksiyonel ürünleri ile hayatı güzelleştiriyor, ev dekorasyonunu keyifli bir tecrübeye dönüştürüyor ve dünya trendlerini takip etme imkanı sunuyor.

Candia.com.tr Hakkında

Candia.com.tr Türkiye’de ve birçok ülkede tasarım tutkunlarının tercih ettiği, Primanova, Candia ve Umbra ürünlerini kullanıcılarına sunan Ansan İç ve Dış Ticaret’in online alışveriş sitesidir.
Candia.com.tr banyo, mutfak ve ev dekor konularında binlerce üründen oluşan geniş koleksiyonu ile kullanıcılarına keyifli bir dünya sunmaktadır.

Önizle

Hiç yorum yok