Toklu Çiftliği Kasap ve Izgara, lezzet meraklılarının en iddialı mekânlarından biri olmak üzere Çekmeköy’de açıldı. Deutsche Bank ve Un...
Deutsche Bank ve Unicredit gibi şirketlerde yıllarca yöneticilik yapan Levend İşanlar’ın, kendisinin de üyesi olduğu Toklu ailesinin 150 yıllık geleneğine katkıda bulunarak hayata geçirdiği Toklu Çiftliği, mütevazı görünümlü mekânında kendi çiftliğinden direkt sofranıza gelen ızgara etleri ile damak çatlatıyor.
Toklu Çiftliği’nin eğlenerek inceleyeceğiniz mönüsünde yer alan Dana (Dananın daniskası), Talaş (vejetaryenler için iyi pişmiş yaprak şeklinde antrikot), Karski (Sırt şiş, bu lezzetin sırtı yere gelmez), Külbastı (Dile damağa kolbastı oynatır), Köfte (Serin meralardan, kızgın ızgaralara), Dry Aged (Amerikan Damak Akademisi), Obama’nın Tercihi Newyork Steak, T-bone azmanı Porterhouse, Ceyar’ın anısına Dallas dana pirzola, Yüzyıllık Izgaralık Merquez Sosis, Közde iri mantar (Şirinlere toplu konut) gibi alternatiflerden istediğinizi seçebilirsiniz, yolunuz hep lezzete çıkacak. Oradaysa eski yatırım bankacısı Levend İşanlar ile Bursa’dan Bulgaristan’a, kuzulardan borsaya yakın ekonomi tarihimizin anılarıyla dolu tatlı bir sohbeti dondurmalı bir “gerçek Kemalpaşa tatlısı” ile noktalayabilirsiniz. Damağınızda yaşayacağınız mutluluk, aldığınız kalorilerin vicdan azabını silip süpürecek.
Toklu Çiftliği Kasap ve Izgara’da yiyeceğiniz ve satın alabileceğiniz tüm dana ve kuzu etleri ailenin 150 yıllık hayvan yetiştirme geleneğine uygun olarak tamamen doğal yöntemlerle yetiştirilen hayvanlardan elde ediliyor ve et meraklılarına aracısız ve soğuk zinciri bozmadan ulaşıyor. Levend İşanlar, Toklu Çiftliği’nin asla devasa bir et kombinası olmayacağını, kendi doğal merasında Yeşil Bursa’nın Ocaklı Köyü meralarında taze otlar ve has Eskişehir arpasıyla itina ve özveriyle yetiştirdiği hayvanlarını sınırlı sayıda “meraklısına” ulaştırarak, butik kalacağını belirtiyor.
Hiç yorum yok