Divan Pub ve Brasserieler’de, Ekim ayı boyunca Divan’ın kuruluşundan günümüze en sevilen tariflerinin yer aldığı bir menü sunuluyor. Diva...
Divan’ın “Eskimeyen Tatlar” kitabından derlenen bu menü, geçmiş yıllarda Divan’da sunulan ve klasikleşerek her dönemin damak tadına hitap eden unutulmaz lezzetleri tekrar sevenleri ile kavuşturmayı amaçlıyor.
DiVAN’DAN “ESKİMEYEN TATLAR” MENÜSÜ
Divan Pub ve Brasserieler’de, Ekim ayı boyunca Divan’ın kuruluşundan günümüze en sevilen tariflerinin yer aldığı bir menü sunuluyor.
Divan’ın “Eskimeyen Tatlar” kitabından derlenen bu menü, geçmiş yıllarda Divan’da sunulan ve klasikleşerek her dönemin damak tadına hitap eden unutulmaz lezzetleri tekrar sevenleri ile kavuşturmayı amaçlıyor.
Ekim ayı boyunca seçili Divan Restoranlarında, her dönem için güncel kalan reçetelerle hazırlanan bu menü, modern sunumlarıyla servis ediliyor olacak.
Çorba çeşitleri, soğuk ve sıcak başlangıçlar, ana yemekler ve tatlılar bulunan menünün dikkat çeken yemekleri arasında ise terbiyeli işkembe çorbası, zeytinyağlı ayvalı pırasa, pazı yaprağına sarılı kuzu incik kapama, hamsi kuşu tavası ve yoğurtlu kebap gibi, Türk Mutfağı’yla özdeşleşmiş lezzetler yer alıyor.
Tatlılar bölümünde ise safranlı zerde ile lezzetli bir kapanış tatlı tutkunlarını bekliyor.
Ekim ayında Divan Restoranlarına gelen misafirler, zamana meydan okuyan ve eskimeyen tatları deneyimleme fırsatı buluyorlar.
Hiç yorum yok