Belçikalı ekmekçilik, pastacılık ve çikolatacılık devi Puratos’un piyasaya sunduğu Sapore ürünleriyle, ekmeklerde istenen her çeşit lezzet k...
Puratos’un Türk Gıda Kodeksi’ne uygun şekilde geliştirdiği Sapore grubu hazır ekşi maya hamurlarıyla fırınlarda hem geleneksel, hem de yenilikçi lezzetleri elde etmek kolaylaşıyor. Sapore ürünleri, beş farklı çeşidiyle piyasada bulunuyor.
Sıvı çavdar hamuru Sapore Aroldo, baget ve ciabatta ekmeğinden geleneksel Trabzon ekmeğine kadar çeşitli lezzetlerin üretiminde kullanılabiliyor. Sapore Aroldo, ekmeklerde yüksek hacim, verimlilik ve elastik bir iç yapı sağlamasıyla göze çarpıyor. Ustalar, malt ilaveli sıvı çavdar hamuru Sapore Salome ile maltın enfes lezzetine sahip ekmekler de pişirebiliyor.
Koyu iç yapısıyla dikkat çeken toz çavdar hamuru Sapore Othello ile çavdar ekmeğinden poğaçaya
kadar farklı ürünlerde kullanılabiliyor. Tıpkı Sapore Othello gibi tazeliğini uzun süre koruyan ürünler
elde etmenizi sağlayan toz buğday hamuru Sapore Rigoletto ise, paketli ekmeklerde dahi taze pişmiş
ekmeğin koku ve lezzetinin muhafaza edilmesine yardımcı oluyor.
Ekşi hamur içerisinde pişirilmiş tahıl tanelerinden oluşan Sapore Softgrain Multigrain ise, ustaları bir
gece önceden tahıl ıslatma derdinden kurtarırken, çeşitli hamurlara değişik oranlarda eklenerek çok
çeşitli ekmekler üretmeyi mümkün kılıyor. Çavdar, susam, ayçekirdeği, keten tohumu, haşhaş, buğday ve yulaf taneleri içeren Sapore Softgrain Multigrain ile pişirilen ekmekler, suda pişirilmiş tahıl taneli ekmeklere göre üstün bir lezzete sahip oluyor.
Puratos, eşsiz lezzetler ve sağlığı bir arada sunan Sapore grubu hazır ekşi hamurlarını 10 kilogramlık
bidonlarda, 25 kg’lık kraft torbalarda ve 6 kg’lık kovalarda sektörün beğenisine sunuyor.
Hiç yorum yok