Türkiye’nin et konusundaki en iddialı restoranı Günaydın, Dubai’deki ilk restoranını butikleri ve uluslararası restoranlarıyla ünlü Souk Al ...
Türkiye’de 40’ı aşkın restoranıyla etin en güvenilir adresi olan Günaydın, yurtdışı yatırımlarına Dubai ile devam ediyor. Yıllardır süregelen uzmanlığı ile Türkiye’de et severlerin ilk tercihi olan Günaydın, Dubai’deki ilk restoranını Souk Al Bahar’da açtı.
Yüksek kaliteli et seçenekleriyle konuklarını ağırlayan Günaydın Dubai, özel kebapları, dinlendirilmiş biftekleri ve kebap seçeneklerinin yanı sıra Türkiye’ye özgü zengin ve otantik lezzetlerden oluşan geniş bir menü sunuyor. Menüde ayrıca geleneksel köfte, döner ve en iyi kalite etle hazırlanan ev yapımı burgerler de yer alıyor. Menü, lahmacun, Adana ve fıstıklı kebap gibi geleneksel lezzetlerinin yanında künefe, katmer ve baklava gibi tatlı seçenekleriyle de dikkat çekiyor.
Otantik hissi oluşturmak için Türk kahvesi öğütücülerinden mermer zemine ve Türk mezelerinin sergilendiği açık mutfak konseptine kadar her detayın düşünüldüğü restoran, içeride 124, dışarıda 88 kişilik oturma kapasitesiyle toplam 800 metrekarelik bir alanda hizmet veriyor. Konuklar, açık mutfak sayesinde etlerinin pişirilme aşamalarının yanı sıra sıcak ve soğuk mezelerin nasıl hazırlandığını görme imkânı da buluyorlar.
51 yıl önce İstanbul’un Bostancı semtinde küçük bir kasap dükkânı olarak faaliyete başlayan Günaydın, o günden bu yana Türkiye’de et konusundaki liderliğini koruyor. Günaydın’ın kurucu ortağı Cüneyt Asan, steakhouse restoran konseptinin modern bir ortamda en kaliteli eti sunma hayali ile başladığını belirtiyor. “Etin Profesörü” olarak anılan Asan, “Dubai’de en iyi kalitede et ile yapılan lezzetlerimiz ile misafirlerimizi şaşırtacak ve ete doymak isteyenlerin iştahlarını dindireceğiz.” diyerek açılış için duydukları heyecanı vurguladı.
Burj Khalifa ve ‘Dubai Fountain’ manzarasına hakim konumu ile Günaydın Dubai, öğlen 12.00 itibarıyla öğle yemeği servisine başlıyor ve gece 12’ye kadar hizmet veriyor.
Hiç yorum yok