Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

​Arı Ekmeği ilk defa sofralarda!

Ürün gamını her geçen gün zenginleştiren BEE’O, %100 doğal ve sağlıklı içeriğiyle ‘Arı Ekmeği’ni sizin için paketledi! BEE’O, tıpkı insanl...

Ürün gamını her geçen gün zenginleştiren BEE’O, %100 doğal ve sağlıklı içeriğiyle ‘Arı Ekmeği’ni sizin için paketledi!

BEE’O, tıpkı insanlar gibi arıların doğadan toplayarak ürettikleri zengin vitamin, mineral ve aminoasit bileşenlerinin bulunduğu arı ekmeğini, uzman ekibi, uygun alt yapı, bilgi ve teknik donanım ile paketleyip sofralarınıza getiriyor.

Doğadaki çiçek tozunu ayaklarının arkasına alarak kovana getiren arılar, bu polenleri kendi salgısıyla altıgenlerin içine depolar. Arılar doğadan topladıkları polene kendi enzimlerini katarak petek gözlerinde depolarlar ve kendi ekmeklerini yaparlar. Arı ekmeği; dış zarı sebebiyle insan vücudu tarafından kolayca sindirilemeyen polenin, arının kendi enzimleriyle fermente edip dış zarını parçaladığı ve tüm besin içeriğini açığa çıkardığı halidir.

Doğal bir vitamin ve mineral kaynağı olan arı ekmeğinin, mide bağırsak florasını düzenleyici, zihinsel aktiviteyi arttırıcı, bağışıklığı destekleyici etkileri bulunmaktadır. Ayrıca, arı ekmeği çocukların büyüme ve gelişmesine önemli bir destektir.

BEE’O Arı Ekmeği, İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent firmasında uzman gıda ve ziraat mühendisleri kontrolünde üretilmektedir. Arıların bu eşsiz şifası,

Ne kadar tüketmeliyim?

BEE'O Arı Ekmeği, doğrudan çiğnenerek ya da süt, meyve suyu veya yoğurt ile karıştırılarak tüketilebilir. Yetişkinlerin günde en az 6 adet, çocukların 3 adet tüketmesi tavsiye edilmektedir.

Önizle

Hiç yorum yok