Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Anneler Gününde Annenize "Sevgiyle Kahve" Hediye Edin

Anneler Gününde Annenize "Sevgiyle Kahve" Hediye Edin Annelerin ilk göz ağrısı Emsan, 40. yılında Anneler Günü’nde annelerimiz...

Anneler Gününde Annenize "Sevgiyle Kahve" Hediye Edin
Annelerin ilk göz ağrısı Emsan, 40. yılında Anneler Günü’nde annelerimizi yine unutmadı. Emsan’dan Sevgiyle Kahve Seti’ alanlar bu özel günü anneleriyle birlikte unutulmaz kılacak.

Farklı tasarımları ve fonksiyonel ürünleriyle kadınların vazgeçilmezi Emsan; en değerli varlığımız annelerimize hem şık hem de özel bir hediye vermek isteyenler için 7 parçalık ‘Sevgiyle Kahve Seti’ni sunuyor. Sevgiyle Kahve Seti içerisinde yer alan çift kişilik kahve takımı, su bardağı, cezvesi ve kaşığıyla hem sizin hem de annenizin vazgeçilmezi olacak.

Sevgiyle Kahve Seti farklı ve şık tasarımıyla annenizin kahve keyfine keyif katacak. Kahve saatlerinin vazgeçilmezi olacak Emsan Sevgiyle Kahve Seti sadece annenizin değil misafirlerinizin de gözdesi olacak.

Siz de annelerinizi bu mutlu günde Emsan ayrıcalığıyla şımartmak isterseniz, 65TL den satışa sunulan 7 Parça Emsan Sevgiyle Kahve Seti’ne sahip olabilirsiniz.

Önizle

1 yorum

  1. Anneler günü hediyesi bir yana onlara verilecek en güzel hediye sımsıkı sarılmak ve değerini hissettirmektir...

    YanıtlaSil